Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο προσκήνιο και πάλι ο Πατέρας

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ίσων είναι και ο επόμενος αφού όλοι οι μικρομέτοχοι ζήτησαν την επιστροφή του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως είναι γνωστό ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε όλες τις προηγούμενες μέρες συναντήσεις με τους υπόλοιπου μετόχους της ΠΑΕ πλην των γνωστών τεσσάρων. Με τη σειρά συναντήθηκε με τους Αδαμάντιο Πολέμη, Γιώργο Νίκα και Παναγιώτη Δάβαρη με τα θέματα του νέου προέδρου και της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να πέφτουν στο τραπέζι. Και οι τρεις του ζήτησαν να επανέλθεις την προεδρία ο Νικόλας Πατέρας ώστε να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Έτσι πλέον θ γίνει μια ύστατη προσπάθεια ώστε ο Νικόλας Πατέρας να επιστρέψει στην προεδρία, κάτι που αν γίνει θα γίνει μόνο με τους δικούς του όρους. Μάλιστα πριν το ΔΣ της Τετάρτης αναμένεται να υπάρξει μια συνάντηση ανάμεσα στους Βαρδινογιάννη και Πατέρα με την παρουσία και άλλων μετόχων. Τέλος αν τελικά επιστρέψει στην προεδρία ο Νικόλας Πατέρας δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην ΑΜΚ και ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ