4 ΣΧΟΛΙΑ

Η απάντηση του Κυμπουρόπουλου στην επίθεση Πολάκη

«Αξιολογήθηκα από μια επιτροπή του ΚΕΣΥ, εκτιμήθηκα, κρίθηκα από πενταμελή επιτροπή αν είμαι άξιος»


Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλους, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη για τον διορισμό του στο ΕΣΥ με χρήση του νόμου για τα ΑμΕΑ.

«Ο κ. Πολάκης είναι ένας πολίτης που κατέχει ένα αξίωμα, από την άλλη έχω εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μόνο και μόνο που με κοιτάνε στα μάτια και μου κρατάνε τα χέρια για να με βοηθήσουν, όταν αυτός ο κόσμος έχει μάθει την ορθή διαδικασία για να επικοινωνήσουμε με ακούει όμορφα και σωστά αυτό είναι το κέρδος, όλα τα υπόλοιπα είναι μια διαδικασία», ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 σχετικα με το θέμα.

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης ο κ. Κυμπουρόπουλος είπε ότι «έκανα χρήση του νόμου. Αξιολογήθηκα από μια επιτροπή του ΚΕΣΥ, εκτιμήθηκα, κρίθηκα από πενταμελή επιτροπή αν είμαι άξιος να πάρω αυτή την θέση με τον τρόπο που εγώ γίνομαι λειτουργικός με προσωπική βοηθό της οποίας ο μισθός καταβάλλεται από ίδια κεφάλαια».

«Έχω μια πορεία 34 ετών. Η πορεία μου έχει ευκολίες και δυσκολίες άλλες φορές λιγότερες και άλλες περισσότρες. Είμαι εδώ εδώ για να ακούσω, να μάθω και σιγά-σιγά να κάνω τα βήματα μέχρι τις 26 Μαΐου».

«Ακούω την άποψη Πολάκη δεν ακούω τον υπουργό Πολάκη. Είναι η πολιτική είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε ανόμοιες καταστάσεις με όμοιες συνθήκες. Είναι πολιτική για το τι ζωή θέλουμε. Είναι το πώς δίνεται η αντίληψη για το τι είναι αναπηρία. Η αναπηρία δεν είναι ένας ορισμός, είναι το πριν το κατά τη διάρκεια και το μετά» συμπλήρωσε ο κ. Κυμπουρόπουλος.

«Αυτή είναι η ζωή την απολαμβάνουμε, παίρνουμε τα μηνύματα. Είναι μια κατάσταση που ήρθε, θα διαχειριστεί και θα περάσει» πρόσθεσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εξήγησε ότι «για να φτάσει κάποιος άνθρωπος με αναπηρία στη θέση αυτή με τη δική μου βαρύτητα υπάρχουν πολλά που πρέπει να προηγηθούν. Δεν είναι απλό ή εύκολο, είναι η ζωή μου. Είναι ο τρόπος με τον οποίο έχω μάθει να ζω στην καθημερινότητά μου».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
stefaekara - 23/4/2019 21:58

ΚΥΡΙΕ Κυμπορόπουλε είπατε«Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει». Μιλήσατε δλδ οτι είστε κατά των μορίων,επιδομάτων και ειδικών θέσεων για ΑΜΕΑ ναί ? και αν όχι γιατί δεν το ξεκαθαρίζετε .

agios_pink_ponk - 24/4/2019 00:07

Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που ήθελε να πει. Προσωπικά σου λέει ότι δεν κυνήγησε τα μόρια αλλά κρίθηκε από επιτροπή. Αυτό δεν πάει να πει ότι είναι κατά των μορίων σε ότι αφορά ανθρώπους που χρίζουν την προσοχή μας. Πέραν αυτού, δε χρειάζεται μόρια ένας αριστούχος γιατρός φίλε μου

dgtria_architect - 23/4/2019 21:45

Τι να περιμένεις από ένα υπουργό, που το παίζει μάγκας και λόγω της σωματικής διάπλασης. Ένα παιδί με εξαιρετικές επιστημονικές επιτυχίες, καθισμένο πάντα σε ένα αναπηρικό καρότσι!

BYZANTIN - 23/4/2019 19:53

Τι περιμένεις παληκάρι μου από ένα ανάλγητο, ανάπηρο και άρρωστο μυαλό ; Να βρεις κατανόηση ;

Κομματόσκυλα που κατακτάνε με χίλια μέσα θώκους και δει υπουργικούς έχουμε ζήσει πολλές φορές στο αξιοθρήνητο παρελθόν της διακυβέρνησης αυτής της χώρας. Μόνο απαξία πρέπει να τους δείχνει κανείς και μαύρο στις εκλογές. Αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία τους ...

ΕΠΟΜΕΝΟ