2 ΣΧΟΛΙΑ

Προστασία Τσίπρα σε Πολάκη

Τον κάλυψε ακόμα και αυτή τη φορά και με έναν πολιτικό ελιγμό απέτρεψε την αποπομπή του


Ούτε η επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν ήταν ικανή να πείσει τον Αλέξη Τσίπρα πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός προσέφερε προστασία στον υφυπουργό δικαιολογώντας τον επειδή είναι… Σφακιανός και αψύς. Μάλιστα με έναν πολιτικο ελιγμό τόνισε ότι ή πρόταση δυσπιστίας αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για την κύβερνηση. Έτσι έστειλε μήνυμα προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τον Πολάκη. 

«Κατάγεται (ο κ. Μητσοτάκης) από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται το ύφος των Σφακιανών, που είναι αψείς», είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή παρεμβαίνοντας στην πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη που προανήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης.

«Οποτεδήποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, θα μετατρέψω την συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης, να μιλήσουμε για τα μεγάλα και τα κρίσιμα» είπε ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως «αντιπερισπασμό, για να δραπετεύσει από μία πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση.

«Επιχειρεί να αποφύγει τη συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και επιθυμεί να βάλει στη συζήτηση το ύφος του κ. Πολάκη, αν είναι καλό ή κακό. Θέλει να κουκουλώσει τη Novartis και τα θαλασσοδάνεια», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας που είπε: «Όποτε καταθέσει πρόταση μομφής κατά μέλους της κυβέρνησης, θα την μετατρέψω σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
G339 - 23/4/2019 16:48

Τα Σφακιά είναι ένας ιερός τόπος, καθώς ποτέ δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του Τούρκος, γιατί κατοικούνταν από λεβέντες που δεν άφησαν τους Τούρκους να πλησιάσουν και όχι από θρασύδειλους που τα βάζουν με Αμεα. Ο Πολάκης δεν είναι ο τυπικός Σφακιανός, αλλά η ντροπή των Σφακιών και θα φανεί αυτό και στις εκλογές που έρχονται, αν ο Τσίπρας δεν τον βάλει στον Πειραιά (όπως παρακαλάει) και τον αφήσει στον νομό Χανίων.

zormpas49 - 23/4/2019 14:44

Πόσο αψυς είναι όταν προσβάλει ΑΜΕΑ;Να τον χαίρεσαι Τσίπρα.

ΕΠΟΜΕΝΟ