4 ΣΧΟΛΙΑ

Το βιβλίο που θα βοηθήσει την «αμαζόνα» Μυρτώ να συνεχίσει τον αγώνα της!

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην σούπερ ηρωίδα Μυρτώ Παπαδομιχελάκη


Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην «νεραϊδο-αμαζόνα» Μυρτώ, την κοπέλα που έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης από τον Αχμέτ Βακάς στην Πάρο κι όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Η Εύα Πετροπούλου-Λιανού δημιούργησε το παραμύθι «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά», με εικονογράφηση της Βιβής Μαρκάτου,  το οποίο είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, στον αγώνα που δίνει η ίδια και η οικογένειά της, περνώντας μηνύματα στα παιδιά για δύναμη, πείσμα και αγάπη που πρέπει να διέπει τις πράξεις μας.

Όλα τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για την συνέχεια της θεραπείας της Μυρτώς, η οποια παρά τους μόνιμους τραυματισμούς που της προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία συνεχιζει να παλεύει, να αγωνίζεται και να ζει.

Η συγγραφέας Εύα Πετροπούλου Λιανού θέλησε να γράψει μια ιστορία που θα αποτυπώνει την Μυρτώ ως μια super ηρωίδα.

 «Εμπνευσμένη από τη γνωριμία μου με τη Μυρτώ θέλησα να γράψω μια ιστορία για ένα δυνατό και χαμογελαστό παιδί που του αρέσει να ακούει παραμύθια… του αρέσει να τρώει σοκολάτες.

Η Αμαζόνα Μυρτιά δεν τα παρατάει εύκολα στο βιβλίο μας, όπως και η Μυρτώ μας, αντιμετωπίζει την ζωή με επιμονή και πίστη. Ευελπιστώ ότι η Μυρτώ θα γίνει το σύμβολο όλων, μάς εμπνέει καθημερινά με τη δύναμη της ψυχής της για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν ειρηνικό και αλληλέγγυο κόσμο», λέει η συγγραφέας.

Το βιβλίο κοστίζει δέκα ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη συνέχιση της θεραπείας αποκατάστασης της Μυρτώς και θα καλύψουν το ταξίδι της στη Ρωσία σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
kitriniferrari - 20/4/2019 11:12

Κάποιο site για να το προμηθευτούμε υπάρχει;

vasilis_v - 20/4/2019 11:03

Η Μυρτώ είναι η μικρή αδερφή όλων μας...!!!

Panayiotis_Syros - 19/4/2019 23:49

Μπορεί να μην περπατάς αλλά ως εκπαιδευτικός σου λέω πως πετάς. Υπερήφανος...

kitrinomaurhxios21 - 19/4/2019 22:33

Μυρτώ ψυχαρα για πάντα ΑΕΚαρα!!! Στα πόδια σου θα σηκωθείς κ θα τρέμει η γη !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ