2 ΣΧΟΛΙΑ

Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία και ύψωσαν τη γερμανική στα Χανιά (ΦΩΤΟ)


Γερμανοί τουρίστες που βρέθηκαν στα Χανιά για πεζοπορία ξεκρέμασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία φτάνοντας σε έναν αρχαιολογικό χώρο και στην θέση της έβαλαν την γερμανική.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και μετά από καταγγελίες συνελήφθησαν και τη Δευτέρα δικάστηκαν από για τις πράξεις τους και τιμωρήθηκαν με φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή.

Οι δύο 23χρονοι Γερμανοί, δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους, και κατά την διάρκεια της απολογίας τους υποστήριξαν που πάνω στον ενθουσιασμό τους που είχαν φθάσει στη κορυφή του σημείου κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέβασαν την γερμανική, χωρίς όμως όπως είπαν να επιδιώκουν με την πράξη τους αυτή να προσβάλουν ή να βεβηλώσουν το Ελληνικό σύμβολο.

Μάλιστα, για να πείσουν τους δικαστές προέβαλλα ως επιχείρημα ότι δεν πέταξαν ούτε έσκισαν την ελληνική σημαία, αλλά την τοποθέτησαν κάτω από μια πέτρα για να μην την πάρει ο αέρας.

Πηγή: defenceline.gr, skai.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
gemello - 15/4/2019 20:14

Ψάρι....

komakino - 15/4/2019 16:30

Κάθε γερμανος τουρίστας που σέβεται τον εαυτό του όταν πάει για πεζοπορία σε μια ξένη χώρα κουβαλάει και μια μεγάλη σημαία της χώρας του μαζί.

ΕΠΟΜΕΝΟ