Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με 120 ράμματα στο κεφάλι έφυγε ένας από αυτούς που πλακώθηκαν στο μαγαζί που τραγουδά ο Σαμπάνης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το ξύλο που έπεσε την Πρωτοχρονιά μεταξύ των θαμώνων στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Σαμπάνης τελικά δεν ήταν και τόσο… αναίμακτο.

Πιάστηκαν στα χέρια στο μαγαζί που τραγουδά ο Σαμπάνης- «Πυροσβέστης» ο τραγουδιστής

Όπως γίνεται γνωστό, ένας από από αυτούς που συμμετείχαν στον τσακωμό, ένας 19χρονος, έκανε 120 ράμματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο καθώς τον χτύπησαν δύο φορές με μπουκάλι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν είχε σχέση με το άγριο επεισόδιο που ξέσπασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης και πως μπήκε στη μέση για να απομακρύνει έναν φίλο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης  που χτύπησε τον 19χρονο χτύπησε με μπουκάλι βότκας 3 λίτρων κι ένα άτομο της ασφάλειας.

Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν αφού επενέβη ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πίστα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ