0 ΣΧΟΛΙΑ

Υπόθεση Άννυ: Ίσως ήταν ζωντανή, όταν την τεμάχιζε ο πατέρας της


Νέα στοιχεία που κάνουν ακόμα πιο σοκαριστική την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Άννυ φέρνει στο φως ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσιας, Νίκος Καρακούκης, δηλώνοντας πως υπάρχει περίπτωση τη στιγμή που η Άννυ τεμαχιζόταν να ήταν ζωντανή.

«Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η κατάθεσή του ήρθε να ολοκληρώσει την αρχική εικόνα που έδωσε ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την οποία εντοπίστηκε αίμα στους τοίχους και στο σοβατεπί, αν και το διαμέρισμα είχε καθαριστεί διεξοδικά.

Ωστόσο, ακριβώς την αντίθετη εκτίμηση κατέθεσε ο ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης ο οποίος διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από την υπεράσπιση του πατέρα της μικρής Άννυ. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι το τετράχρονο κορίτσι ήταν στη ζωή όταν το τεμάχιζε, επαναφέροντας τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου πως η Άννυ έφυγε από τη ζωή γιατί κατανάλωσε ναρκωτικά τα οποία υπήρχαν στο σπίτι.

Κατά τη διαδικασία, ο κατηγορούμενος πατέρας πήρε το λόγο, αναφέροντας: «Εγώ μόνος μου πήγα στην αστυνομία στις 27 Απριλίου 2015 και είπα ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού και ότι έγινε , έγινε μαζί μου. Είπα ότι το παιδί χάθηκε από εμένα ότι δεν έχει σχέση η γυναίκα μου ούτε αυτός (σ.σ. έδειξε συγκατηγορούμενο του)».

Η δίκη συνεχίζεται.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ