Ικανοποιημένη έχει μείνει μάλλον η Ρεάλ Μαδρίτης από την αγορά της Βραζιλίας μιας και ενδιαφέρεται για τον 19χρονο αμυντικό της Κορίνθιανς, Λέο Σάντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca.
Ο Λέο Σάντος κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική Βραζιλίας κάτω των 20, από την οποία αποκλείστηκαν οι Βινίσιους και Ροντρίγκο Γκόες. Καθιερώθηκε ως βασικός στην Κορίνθιανς μετά τη μεταγραφή του Μπαλμπουενά στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουέστ Χαμ, ενώ μέχρι τότε ανήκε στην β’ ομάδα. Τώρα μετράει ήδη 14 συμμετοχές στην α’ τόσο στο πρωτάθλημα της χώρας όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.
Ο πιτσιρικάς έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει καθόλου την Ρεάλ να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση με απώτερο σκοπό να… αυξήσει την βραζιλιάνικη παροικία στη Μαδρίτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
