Στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA θα γίνει το δεύτερο φιλικό της ομάδας του Βόλφγκανγκ Βολφ απέναντι στην Δόξα Δράμας. Η αναμέτρηση αυτή θα είναι και η τελευταία και ουσιαστικά κλείνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο πραγματοποιείται στην Ξάνθη.
Η έναρξη του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας θα γίνει στην Γερμανία όπου οι «Ακρίτες» θα δώσουν πέντε φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα γίνει στις 23 Ιουλίου απέναντι στην Νυρεμβέργη.
Το ευχάριστο στην προετοιμασία της ομάδας είναι πως παρά την κούραση η οποία προέρχεται και από την αφόρητη ζέστη, όλοι οι παίχτες αισθάνονται περίφημα και πέρα από κάποιες μικροενοχλήσεις όλοι αισθάνονται περίφημα και ο Βολφ εκτός της περίπτωση Φλίσκα βλέπει το τραυματιολόγιό του άδειο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
