3 ΣΧΟΛΙΑ

Οι φωτογραφίες που μεταδίδει η Χουριέτ με τους νεαρούς να υψώνουν την ελληνική σημαία στη νησίδα Ανθρωποφάγοι

Η νησίδα εντάσσεται στις περιοχές που αμφισβητούνται από τους Τούρκους


Την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα «Μικροί Ανθρωποφάγοι» φέρεται να ύψωσαν πριν από τρεις ημέρες τρεις νεαροί από τους Φούρνους. Τις σχετικές φωτογραφίες μεταδίδει η εφημερίδα Χουριέτ και άλλα τουρκικά μέσα και προέρχεται από το samos24.gr. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα τρεις νεαροί έφτασαν στη νησίδα την περασμένη Παρασκευή με ιδιωτικό σκάφος.

Στη συνέχεια ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα.

Οι μικροί Ανθρωποφάγοι είναι μια ακατοίκητη νησίδα του συμπλέγματος των Φούρνων Ικαρίας.

Η εν λόγω βραχονησίδα περιλαμβάνεται στη λίτα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με τα «αμφισβητούμενα» ελληνικά νησιά και νησίδες.

Στις «αμφισβητούμενες περιοχές» για την Τουρκία είναι και το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων Ικαρίας όπου υπάρχουν δεκαεπτά ευαίσθητοι στόχοι: Θύμαινα και Θυμαινάκι, Ξέρα, Κατεργάρικα, Λιμενόπετρα, Αλαφονήσι, Κισιρία, Κουρνιαχτή, Στρογγυλό, Πλάκα, Πλακάκι, Πρασονήσι, Μακρονήσι, Μεγάλος και Μικρός Ανθρωποφάς, Μικρός και Μεγάλος Άγιος Μηνάς.

Πηγή: protothema.gr, samos24.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AekaraOmadara - 16/4/2018 14:28

ΑΝ και γαυροι το μονο που εχω να πω ειναι: Σεβασμος Στα Παλικαρια.Σε αυτα δεν χωρανε οπαδικα..

puteolana - 16/4/2018 17:58

Τι να σου πω ρε φίλε, μεγάλη παλικαριά. Τα κολλήματα του κάθε ελληνάρα με τη μπλούζα του γαύρου και την τσάμπα μαγκιά. Συγνώμη , αλλά δεν το λέω παλικαριά. Χαζομάρα το λέω. Κι αν θες να το πάμε και στην ουσία, το να κοτσάρεις σημαιάκια εδώ κι εκεί μάλλον φόβο δείχνει μην τα χάσεις. Άσε που βάζεις τα νησάκια στην κουβέντα ενώ δε θα έπρεπε να υπάρχει κουβέντα. Γι'αυτό σου λέω, εξωτερκή πολιτική δεν κάνουν οι μαγκιές.

sick21 - 16/4/2018 15:52

Ρε παιδιά , εντάξει δε λέω , καλώς βάλανε τη σημαία στη νησίδα, αλλά από πότε σε μια σοβαρή χώρα κάνει εξωτερική πολιτική ο τοπικός σύνδεσμος οπαδών μιάς ομάδας;

ΕΠΟΜΕΝΟ