Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα της cosmotetv για το ματς με το Λαύριο τονίζοντας ότι η ομάδα του χαλάρωσε το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα το Λαύριο να πλησιάσει στο σκορ.
«Υπήρξε κάποια χαλάρωση. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Το Λαύριο έβαλε τα σουτ, μπήκε στο παιχνίδι. Του το επιτρέψαμε, δεν έπρεπε να γίνει. Πήραμε τελικά και τη διαφορά, που μπορεί να χρειαστεί για την 3η θέση. Τέλος καλό όλα καλά και συνεχίζουμε, την Τετάρτη έχουμε ένα κρίσιμο ματς» και συνέχισε λέγοντας:
«Το θέλαμε πολύ το ματς, το είχαμε δουλέψει. Χάσαμε στον Πανιώνιο, έπρεπε να νικήσουμε ό,τι και να γίνει και να δείξουμε στοιχεία και για την Τετάρτη, που είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι».
Σχετικά με το τι μένει στην «Ένωση», από τον αγώνα με το Λαύριο, είπε: «Η χαλάρωση. Έφυγε λίγο το μυαλό μας. Το παιχνίδι τελειώνει όταν ολοκληρωθούν και τα 40'».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Γιαννουλη περιμενουμε περισσοτερα απο εσενα , κανεις κοιλια. Δουλεψε το σουτ και κυριως την ταχυτητα σου.