Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να τονίσουμε αναφορικά με τις τρεις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ είναι η τιμή τους. Όλες κοστολογούνται κάτω από 50 ευρώ πράγμα εξαιρετικά σπάνια για επίσημη εμφάνιση ποδοσφαιρικού συλλόγου κορυφαίας εταιρίας. Για την Ένωση είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που οι επίσημες εμφανίσεις είναι τόσο φτηνές. Η πρώτη κιτρινόμαυρη κοστίζει 49,90 ενώ η γκρί και η εντυπωσιακή μαύρη είναι δέκα ευρώ φθηνότερες (39,90). Δύο ευρώ φθηνότερες (47,90 και 37,90 αντίστοιχα) είναι οι παιδικές εμφανίσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η αλήθεια είναι οτι μονο η ριγέ θυμίζει εμφάνιση ομάδας.Οι αλλες είναι σαν προπόνησης.Οσο όμορφες η άσχημες κ αν είναι.Κάτι αλλο.Ο ανάγλυφος δικέφαλος όταν ιδρωνεις τι γίνεται;;;την αισθάνεσαι άνετα την μπλούζα πανω σου η νιώθεις λες κ κουβαλας τούβλα;
Αδερφέ ειναι πολυ βαρειά η φανέλα αλλα και ιστορία που κουβαλάει λεμε...Αυτα
οχι λες και κουβαλας πανω σου ενα αετο και μαλιστα δικεφαλο!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
??????
τι κουφη απορια ειναι αυτη ρε φιλε ?????????? πως σουρθε να ειναι βαρυτερη λογω του αετου ??????????????????
Παληκαρι επειδή παίζω σε 8*8 κ φοραω τις εμφανίσεις της ομάδας ρωταω.Την έχω πατήσει απο κακής ποιότητας εμφάνιση μας.Αλλα μάλλον δεν εχεις παίξει ποτε μπαλιτσα για να καταλάβεις τι εννοώ.
DRI-FIT της ΝΙΚΕ είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει όσα χρόνια ασχολούμαι (επαγγελματικά) με τον αθλητισμό. Τρομερή αίσθηση και στις μπλούζες και στα σορτς.
...αλοίμονο που δεν θα βRίσκαμε κάτι να φαγωθούμε.....το υλικό της εμφάνισης.....Rε τRαβάτε λουστήτε,και καμαRώστε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στην καRδιά....(η μαύRη είναι ταύλα....)υγ.Και απο γύψο να ήταν πάλι θα με ταύλωνε....
Είναι ακριβές α ου δε σκέφτονται τα οικονομικά μας , είναι φτηνές α ου είναι της πλάκας το υλικό . ΗΡΕΜΗΣΤΕ και προσγειωθείτε έλεος δηλαδή , οι φανέλες είναι αναλώσιμες κάθε χρόνο αλλάζουν. Θα προτιμούσα βέβαια σαν 3η εμφάνιση μία μπορντώ ή λευκή , αλλά ντάξει.
Παίδες επειδή γράφονται πολλά και διαφορα: το marketing κάθε μεγάλης ομάδας περιλαμβάνει φανέλες που είναι ίδιες με αυτές που φοράνε οι παίκτες με το επίσημο ανάγλυφο σήμα του συλλόγου (συνήθως γύρω στα 90-100 ευρώ), ΚΑΙ φανέλες προετοιμασίας, με το σήμα να είναι σταμπωτο, που συνήθως πάνε γύρω στα 50 ευρώ. Αυτό το κάνουν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι, από Barca και Chelsea μέχρι PSG. Πιθανότατα οι εν λόγω φανέλες να είναι όντως προετοιμασίας, αλλα η ποιότητα τους είναι μια χαρά. Οποίους γουστάρει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δώσει 100 ευρώ για φανέλα μπορεί είτε να περιμένει για τις ακριβότερες (αργότερα) είτε να πάρει 2 τώρα. Άντε, κοφτε τις γκρίνιες, ωραίες είναι όλες.
Γιατί το υλικό είναι τις πλάκας.... είμαι στο χώρο και τα γνωρίζω από πρώτο χέρι...
Κάντε όσα dislike θέλετε... η γκρί για παράδειγμα κανει 14,90€ χωρίς το σήμα... είναι προπόνησης...
Ακριβώς ρε αδερφέ, το σήμα της ομάδας πληρώνεις, είναι δυνατόν μια φανέλα να κοστίζει και να πουλιέται 70 ευρώ; Η ποιότητα είναι πάντα Nike, η τιμή εξαρτάται από το αν αφορά ομάδα ή είναι μια απλή φανέλα. Απλά πράγματα, μην το τραβάς τόσο πολύ...
Ρε μάγκες καλά τα λέει το παιδί πέσατε να τον φάτε.
Η μαύρη είναι ίδια ποιότητα με το T-shirt που έγραφε ΑΕΚ στο ματς με τη Σεβίλη. Είναι 2 ποιότητας που αν πας στα ιντερσπορ θα βρεις σαν αυτή 100. Γι αυτό κ κάνει 40 ευρώ. Αν δεν είχε το σήμα με 10 ευρώ θα την παίρναμε
Η Α Ποιότητας κάνουν 70 κ 80 ευρώ αν δείτε στα μεγάλα κλαμπ και αν το προσέξετε έχει διαφορά στην υφή.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κατά τα άλλα είναι ωραίες μόνο που θα άλλαζα τα κίτρινα με τη γκρι φανέλα και τον δικέφαλο στη μαύρη ένα τόνο πιο ανοιχτό για να κάνει διαφορά
Πραγματικά δεν ξέρω από τι υλικό είναι, αλλά από την άλλη, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η NIKE, δεν έχει δώσει στην ΑΕΚ ή και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, φανέλες πρώτης ποιότητας! Δεν είναι καμία εταιρεία της πλάκας και δεν παίζει με το όνομά της! Εξάλλου, αγαπητοί φίλοι, στην πραγματικότητα, δεν αξίζει καμία φανέλα 70 και 80 ευρώ από μόνη της, το σήμα του συλλόγου πληρώνεις και δευτερευόντος τη μάρκα. Αλλιώς, ίδιας ποιότητας φανέλες (drifit, αν θυμάμαι καλά το όνομα), βρίσκεις χωρίς σήματα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδων, με 20- 35 ευρώ στην NIKE.
Μήν την αγοράσεις τότε ρε φιλαράκι... ράψε μια δικιά σου άν όντως είσαι μόδιστρος... άσε εμάς να την εξαντλήσουμε! 1 λιγότερος... klein mein
Στο χωριο μαλλον...στο χωρο δεν το κοβω!
εντάξει φίλε ότι πεις.. μόνο Nike φοράμε εμείς δεν ξέρουμε αν είναι ποιοτικές η όχι.
Της μπράτσα είναι από ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού και αναψυκτικών ! Αυτά δεν είναι της πλάκας ;
Περιμένω να έρθει ο Σκοκο και να πάρω την κλασική κιτρινόμαυρη με το 32 !!
και μπραβο που της εβαλαν φθηνοτερα.η μαυρη μου αρεσει πολυ και θα την παρω
Οκ η φανέλα ειναι σχετικά οικονομική...μηπως πρεπει ομως και στα διαρκείας να υπάρχει ανάλογη προσέγγιση και επισεις να βγάλουν και διάρκειας για εμάς απο επαρχεια οπως κάποτε ο Ντέμης!!!
foverh!!!!!