Την Τετάρτη ο Αχιλλέας Μπέος αθωώθηκε, με απόφαση του Β’ Τριμελούς Εφετείου, για την υπόθεση των συνομιλιών του με τον πρώην διαιτητή, Γιώργο Δαλούκα.
Πρωτόδικα, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είχε καταδικαστεί σε δυο χρόνια φυλάκιση. Η υπόθεση αφορούσε στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός, τη σεζόν 2010-2011, το οποίο είχε διευθύνει ο Δαλούκας.
Ο Δαλούκας πάντως εμφανίστηκε κανονικά στο δικαστήριο το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα είχε καταθέσει στο Εφετείο ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ κανένας εκβιασμός από την πλευρά του Μπέου, απλά είχαν λογοφέρει τηλεφωνικά και μετά από τη συγκεκριμένη κατάθεση, το δικαστήριο έκρινε ότι ο Μπέος είναι αθώος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
