Στις 12:45 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης για τη μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο υπήρξε προσωρινή διακοπή λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στην αίθουσα δικαστηρίου του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά.
Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα είχε ως αποτέλεσμα να εκκενωθεί η αίθουσα και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η διαδικασία. Όπως υπαγορεύεται σε ανάλογες περιπτώσεις αναμένεται να ελεγχθεί ο χώρος πριν συνεχιστεί η δίκη ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παρευρισκόμενων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ποιος να ναι?
Ψυχίατρεεεεεεεεεε, κο κο κο ?
Έτσι μπράβο, αντρίκεια και πειραιώτικα!