ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΣ: 1-0
EUROPA LEAGUE: 3ος προκριματικός γύρος
ΓΗΠΕΔΟ: «AFAS Stadion»
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στην Αλκμάαρ, ωστόσο ηττήθηκε με 1-0 στην Ολλανδία, πληρώνοντας μια στιγμή αδράνειας στην άμυνά του με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ. Πλέον η ομάδα του Πετράκη θα παλέψει στη ρεβάνς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το ματς
Η Αλκμάαρ με το ξεκίνημα του αγώνα απείλησε με ένα σουτ του Γιάχανμπασχ από διαγώνια θέση, που έφυγε άουτ, ενώ 6 λεπτά αργότερα, ο Μιχαήλ πρόλαβε τον Βαν Όβερεμ που ήταν έτοιμος να σκοράρει προ κενής εστίας. Ο ΠΑΣ απάντησε στις ευκαιρίες με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κοζορώνη στο 8', ενώ οι γηπεδούχοι φάνηκαν να ελέγχουν καλύτερα το παιχνίδι και έτσι άνοιξαν το σκορ στο 36'. Ο Βάουτενς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γιάκος έχασε τον Λούκασεν, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη και έκανε το 1-0. Οι Ολλανδοί από εκεί και πέρα δημιουργούσαν ευκαιρίες, με τον ΠΑΣ να περνάει δύσκολα, αλλά αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη, η Αλκμάαρ διατήρησε τα ηνία και κρατούσε το υπέρ της σκορ, με τον ΠΑΣ να κρατάει καλά την αμυντική του λειτουργία και να ψάχνει τα πατήματά του για να μπορέσει να πετύχει την ισοφάριση. Τελικά, τα λεπτά πέρασαν, με τους Ολλανδούς να κρατούν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης, 3-5-2): Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (61’ Κούτρης), Ναδάλες, Ακόστα, Γιάκος (74’ Δώνης), Φερφελής (50’ Μαμπουλού).
Άλκμααρ (Γιον βαν ντε Μπρομ, 4-3-3): Ροσέ- Γιόχανσον, Λούκασεν, Φλάαρ, Χαπς- Χένρικσεν, Βαν Όβερεμ (87’ Σέουντιενς), Βάουτενς- Γιάχανμπαχ (63’ Γκαρσία), Βέγκορστ (63’ Φράιντεϊ), Ντος Σάντος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
