Μια 10χρονη που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία έχει γίνει η ηρωίδα της Φλόριντας αφού, παρά τον τραυματισμό της, τόλμησε να ξαναγυρίσει στη θάλασσα για να σώσει ένα μικρότερο κοριτσάκι.
Ο πατέρας της ατρόμητης μικρής, ο Ντέιβ Σάρμακ, διηγήθηκε συγκινημένος την περιπέτεια της κόρης του. Την περασμένη Τετάρτη η 10χρονη Κέιλι κολυμπούσε σε μια παραλία του Τζάκσονβιλ όταν την δάγκωσε ο καρχαρίας στο δεξί πόδι.
«Αισθάνθηκε την επίθεση και, στρέφοντας το κεφάλι, είδε το πτερύγιο του καρχαρία», είπε ο Σάρμακ στον ραδιοφωνικό σταθμό WJTX.
Η Κέιλι κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, φωνάζοντας ταυτόχρονα στην εξάχρονη φίλη της να την ακολουθήσει γιατί στην περιοχή υπήρχε καρχαρίας. Βλέποντας, όμως, ότι το άλλο κοριτσάκι δεν την ακολούθησε βούτηξε ξανά στο νερό και την τράβηξε έξω στην παραλία.
Η Κέιλι Σάρμακ νοσηλεύεται από την Τετάρτη σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά ο πατέρας της εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη της υγείας της.
Όπως είπε, στο μέλλον «θα μπορεί να τρέχει, να πηδάει, να κολυμπάει, να κάνει σέρφινγκ... Θα έχει μια μάλλον μεγάλη ουλή αλλά και μια απίστευτη ιστορία για να διηγείται».
Πηγή: Protothema.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τέτοια σημάδια τα κουβαλάς περήφανα! Το μπράβο είναι ρηχή λέξη για τόσο θάρρος!
Μπράβο στο παιδάκι!!!