Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μέσι: Με ωρίμασε πολύ η πατρότητα

Στο πόσο πολύ τον άλλαξε ο γιος του, Τιάγκο, αναφέρθηκε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως από όταν έγινε πατέρας έχει ωριμάσει, με τον γιο του πλέον να είναι η προτεραιότητα του.
Ο Μέσι, λέγοντας ότι παλιά δεν μιλούσε σε κανέναν μέχρι να ξεπεράσει μια ήττα ή ένα κακό παιχνίδι, τώρα βλέποντας τον γιο του έχει καταλάβει πως η ζωή ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει με το ποδόσφαιρο.
«Έρχεται πρώτος, πριν από οτιδήποτε άλλο. Έχανα ή έπαιζα άσχημα και δεν μιλούσα σε κανέναν για τρεις ή τέσσερις μέρες, μέχρι να το ξεπεράσω.
Τώρα, όταν χάνουμε σε ένα παιχνίδι, πάω σπίτι, βλέπω τον γιο μου και το ξεπερνώ. Παραμένω θυμωμένος μέσα μου, αλλά όλα αλλάζουν όταν τον βλέπω.
Η πατρότητα με έχει βοηθήσει να ωριμάσω. Με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι η αρχή και το τέλος των πάντων και πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή», δήλωσε ο Μέσι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ