«Υποθέτω ότι είναι άσχημο να το λέω, αλλά πέρα από το γεγονός ότι ο Χίτλερ παρασύρθηκε και τον έπεισαν να κάνει πράγματα που δεν ξέρω αν ήθελε να κάνει ή όχι, μπορούσε να διοικεί πολλούς ανθρώπους και να κάνει αυτά που έπρεπε να γίνουν», τόνισε ο αρχικά Έκλεστόουν αποδεικνύοντας το εκκεντρικό του χαρακτήρα του.
«Εγώ προτιμώ τους δυνατούς ηγέτες. Η Μάργκαρετ Θάτσερ έπαιρνε τις αποφάσεις που έπρεπε για να γίνει η δουλειά. Αυτή ήταν που ανέβασε τη χώρα. Τώρα την αφήνουμε πάλι να πέσει. Οι Γκόρντον (Μπράουν) και Τόνι (Μπλέρ) προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους πάντες. Ο Μαξ (Μόσλεϊ) θα έκανε καταπληκτική δουλειά, είναι ένας καλός ηγέτης».
Όπως είναι φυσικό, μετά τη δήλωσή αυτήν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Μαξ Μόσλεϊ είναι γιος του Σερ Όσβαλντ Μόσλεϊ, ο οποίος ήταν αρχηγός του φασιστικού κόμματος της Μεγ. Βρετανίας: «Δεν νομίζω ότι το παρελθόν του είναι πρόβλημα. Οι πολιτικοί ανησυχούν υπερβολικά για τις εκλογές. Κάναμε λάθος όταν προσπαθούσαμε να ξεφορτωθούμε τον Σαντάμ Χουσεΐν. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να ελέγξει τη χώρα του».
Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Έκλεστοουν υπήρξε εκ των μεγαλυτέρων χορηγών του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας, δείχνοντας εμμέσως ότι αντιφάσκει. Το τι θέλει να αποδείξει; Κανείς δεν ξέρει!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
