Quantcast
NEWS
21 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπρουσιανός: «Συνεχίζει την προσπάθεια του ο Βιντιάδης»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ συνομίλησε με οπαδούς έξω από το ξενοδοχείο και παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις από την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή - Τι είπε για τον Μητρόπουλο  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια αντιπροσωπεία των οργανωμένων της ΑΕΚ πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της «Ένωσης» και ζήτησε να μιλήσει με τον Ηλία Μπρουσιανό, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην ομάδα. Ο αντιπρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» κατέβηκε και συνομίλησε για λίγη ώρα μαζί τους, με βασικό θέμα της συζήτησης να είναι τα διοικητικά και το τι γίνεται με το θέμα του Δημήτρη Βιντιάδη. Ο Μπρουσιανός είπε στους οπαδούς πως ο υποψήφιος επενδυτής συνεχίζει την προσπάθειά του για να προχωρήσει στην επένδυση στην ΑΕΚ, περιμένει το θέμα της επιμήκυνσης των δόσεων που το θεωρεί πολύ βασικό και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως σύντομα θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις από την πλευρά του.

Κουβέντα έγινε όμως και για το θέμα του Παύλου Μητρόπουλου, καθώς οι οπαδοί μετέφεραν στον αντιπρόεδρο του «Δικεφάλου» πως θα πρέπει η διοίκηση να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τον Παναιτωλικό, ώστε να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός. «Μέσα στις επόμενες εβδομάδες σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις με τον Παναιτωλικό για αυτό το ζήτημα και να τελειώσει η υπόθεση. Θέλουμε να αποκτήσουμε τον Μητρόπουλο από τώρα και να μην περιμένουμε το καλοκαίρι», είπε στους οπαδούς ο Μπρουσιανός.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ