Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ελάτε να με πιάσετε, έχω σκοτώσει άνθρωπο»

Ηλικιωμένος στην Ηλεία το μόνο που ήθελε ήταν να τραβήξει την προσοχή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την Τετάρτη το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας Ηλείας έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν ηλικιωμένο ο οποίος είπε στους αστυνομικούς "ελάτε να με πιάσετε, έχω σκοτώσει άνθρωπο".
Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, αφού κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί και τα περιπολικά ξεκίνησαν για το σημείο, που τους είχε υποδείξει ο ηλικιωμένος άνδρας.

Όταν έφθασαν στο σπίτι του 80χρονου, αυτό που αντίκρισαν ήταν έναν ήρεμο άνθρωπο και όσο για το πτώμα.... φυσικά δεν υπήρχε πουθενά. Οι αστυνομικοί τα "έχασαν" και όταν ρώτησαν τον ηλικιωμένο γιατί είχε τηλεφωνήσει, η απάντηση που τους έδωσε τους άφησε άφωνους: "Έτσι, για πλάκα", ήταν τα λόγια του ηλικιωμένου γέροντα.

Και εκεί, κρύβεται και η ουσία του περιστατικού...Ο ηλικιωμένος, είναι χήρος και αν και πατέρας επτά παιδιών, ζει μόνος και ξεχασμένος. Η κίνησή του να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να πει ότι είχε σκοτώσει κάποιον, είχε ένα και μόνο στόχο: Να τραβήξει την προσοχή, να δείξει ότι υπάρχει, να αισθανθεί ότι γύρω του υπάρχουν άνθρωποι, ότι κάποιοι θα τρέξουν κοντά του.

Οι αστυνομικοί, όταν πήγαν στο σπίτι έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ότι κατείχε παράνομα δύο κυνηγετικά όπλα και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Την Πέμπτη, ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για το Νοέμβριο.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ