Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στην Πάτρα σημειώθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Η φοιτήτρια διασκέδαζε με δύο φίλες της και άλλους συμφοιτητές της σε μπαράκι στο κέντρο της Πάτρας την προηγούμενη Πέμπτη (13-09-2012) το βράδυ και η κατανάλωση αρκετών αλκοολούχων ποτών ήταν αρκετή για να την κάνει να ξεφύγει. Άρχισε να γίνεται προκλητική απέναντι στα αγόρια της παρέας ενώ ανταποκρινόταν σε κάθε «ροζ» υπονοούμενο.
Σύμφωνα με το dete.gr, όταν ένας από την παρέα, της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 100 ευρώ πως δεν θα πήγαινε και με τους τρεις συμφοιτητές της μαζί, εκείνη όχι απλώς δέχθηκε το στοίχημα, αλλά του ζήτησε να της παραδώσει τα χρήματα προκαταβολικά.
Η 20χρονη όχι απλώς πήγε μαζί τους, αλλά ζήτησε από τους νεαρούς να τραβήξουν φωτογραφίες με το δικό της κινητό τηλέφωνο, ώστε να αποδείξει στις φίλες της, πως όντως ανταποκρίθηκε στο ομαδικό «πάρτι» με μοναδική «πρωταγωνίστρια» την ίδια!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εγώ πάντως βάζω άλλα 100 Ευρώ στοίχημα μαζί της για το αν μπορεί να πάει με όλα τα μέλη του aek365 μαζί!!! :)
Καταλαβαίνω το αστείο σου, αλλά πρόσεξε μην είναι μέλος και ο πατέρας της.