0 ΣΧΟΛΙΑ

Συμφωνία με Αρμενόπουλο

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η δημιουργία του νέου τμήματος των Εφήβων της σάλας, αλλά και η συνεργασία με τον Αρμενόπουλο


Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την συμμετοχή του νεοσύστατου τμήματος Εφήβων Κ-17, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Σάλας της ΕΠΟ. Οι «κιτρινόμαυροι», μάλιστα ήρθαν σε συμφωνία με τον προπονητή και γυμναστή κ. Αρμενόπουλο Κωνσταντίνο, άμεσο συνεργάτη και του Χρήστου Κωστή και ο πήχης είναι ήδη αρκετά ψηλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της Α.Ε.Κ ανακοινώνει την συμμετοχή του νεοσύστατου τμήματος Εφήβων Κ-17, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα & Κύπελλο Σάλας της Ε.Π.Ο. Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή & γυμναστή κ. Αρμενόπουλο Κωνσταντίνο, άμεσο συνεργάτη και του Χρήστου Κωστή, με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και προπόνηση ομάδων υποδομών από την Χαλκίδα, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον αρχι-προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας της Α.Ε.Κ κ. Σταύρο Μαυρακη, να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς ικανούς ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν επάξια την Ανδρική ομάδα της Α.Ε.Κ.
Όσοι ποδοσφαιριστές από την Αττική είτε τις γύρω περιοχές, με έτος γέννησης (1995 - 1996 - 1997) με η' χωρίς εμπειρία, επιθυμούν να ενταχτούν στην αθλητική οικογένεια της Α.Ε.Κ, μπορούν να το δηλώσουν ΑΜΕΣΑ τις επόμενες μέρες, για να επιλεγούν από τους υπευθύνους προπονητές της ομάδας.
Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα κατοχύρωσης ποσοστού βαθμολόγησης στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε περίπτωση επιτυχίας της ομάδας. ( 1η - 3η Πανελλήνια θέση κατάταξης).
Τηλ. Επικοινωνίας: 6980 - 150673 , 6945 - 351840, 6937 - 428770, 698 1 - 698 698
Email: aekfutsal21@hotmail.com, aek@aek.gr».

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ