Quantcast
NEWS
50 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντίστροφη μέτρηση για τα 2 εκατ. ευρώ του επενδυτή

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης έχει δώσει διορία η ΠΑΕ ΑΕΚ στον… άγνωστο επενδυτή να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό της – Απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ τα τροποποιημένα πρακτικά του Δ.Σ., όπως το ζήτησε η πλευρά του επενδυτή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο aek365 από χθες το βράδυ, όλα δείχνουν ότι είμαστε κοντά στο deal με τον… άγνωστο επενδυτή των Ανδρέα Δημητρέλου και Μάκη Κασνακίδη (με την «βοήθεια» του Σταύρου Αδαμίδη). Σήμερα το μεσημέρι (12:00) η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε τα τροποποιημένα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου, με τις αλλαγές που ζήτησε η πλευρά του επενδυτή (αφού κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις μελών της διοίκησης).

Άρα έγινε αυτό που ζήτησε ο επενδυτής και τώρα μένει να γίνει αυτό που ζήτησε η πλευρά της ΑΕΚ. Δηλαδή, να δοθούν τα 2 εκατ. ευρώ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει δώσει διορία μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (μέχρι την ώρα που οι τράπεζες κλείνουν το σύστημα) για να έχει μεταφερθεί το απαιτούμενο ποσό σε λογαριασμό της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν έχει πολυτέλεια να δώσει και άλλη παράταση στον… άγνωστο επενδυτή (ήδη έχει καθυστερήσει επικίνδυνα) και το ξέρει πολύ καλά αυτό ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος ως επικεφαλής της διοίκησης έχει και την (απόλυτη) ευθύνη για ότι γίνει πάνω στην συγκεκριμένη υπόθεση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ