Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ψάχνονται για τα εκατομμύρια του Πουλάκου

Πολλά ερωτηματικά στην ΠΑΕ για τα λεγόμενα του πρώην οικονομικού διευθυντή, ένα θέμα που θα συζητηθεί στο Δ.Σ.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα λεγόμενα του Βασίλη Πουλάκου, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Real News, δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα έχει κλείσει για τη διοίκηση. Από προχθές, όταν και δημοσιεύθηκε η τοποθέτηση του πρώην οικονομικού διευθυντή της Ένωσης, σχετικά με οφειλές της εταιρίας που θα φτάνουν στο τέλος της σεζόν, το ποσό των 46 εκατ. ευρώ, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς προέκυψε αυτό το νούμερο. Και αυτό διότι όπως όλοι γνώριζαν, το ποσό αυτό ανερχόταν στα 32 εκατ. ευρώ. Κάτι που είχε τονίσει και ο Ανδρέας Δημητρέλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μάλιστα, οι απορίες γίνονται ακόμα πιο συγκεκριμένες καθώς όπως τόνιζε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, που φέρουν την υπογραφή του Πουλάκου, κάνουν λόγο για οφειλές ύψους 32 εκατ. ευρώ και όχι 46 εκατ. ευρώ, όπως ισχυρίστηκε. Το μόνο που μπορούσαν να σκεφτούν για να καταλήξουν σε αυτά τα 46 εκατ., είναι το ενδεχόμενο ο Πουλάκος να έχει υπολογίσει όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, μέχρι τη λήξη τους (ακόμα και αυτά του 2013 ή και 2014), όπως ανάλογα και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. Το συγκεκριμένο θέμα θα είναι ένα από αυτά που θα τεθούν προς συζήτηση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που διεξάγεται αυτή την ώρα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ