Αύριο (22/08) θα δώσει τον πρώτο της αγώνα η Ξάνθη και θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Το συγκρότημα του Βόλφγκανγκ Βολφ, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα (16.45) και μετά το τέλος της σημερινής (21/08) προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή των «ακριτών». Σε αυτήν, βρίσκεται μετά από τέσσερα (!) χρόνια και ο Λουτσιάνο, ο οποίος σήμερα είχε και γεννέθλια (έκλεισε τα 37).
Αναλυτικά η αποστολή: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Κωστούλας, Βάλλας, Τζιωρτζόπουλος, Πόι, Παπαδημητρίου, Στρμπα, Αμπένα, Μαρσελίνιο, Ζιέντσιουκ, Ταιντέρ, Ριζογιάννης, Στίβαρ, Κιντάνα, Λουτσιάνο, Σταθάκης, Κομεσίδης, Αλ Σαίφι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
