Quantcast
16 ΣΧΟΛΙΑ

Το διάγγελμα Μαρινάκη

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ που κατηγορείται για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος, έκανε τις προτάσεις του για την καλυτέρευση του ποδοσφαίρου

Η τοποθέτηση του Ευάγγελου Μαρινάκη στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του... συνεταιρισμού. Ο πρόεδρος της Λίγκας και του Ολυμπιακού μίλησε για την ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί επιλέγοντας να κάνει μια παρουσίαση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και της αγάπης του για τον Ολυμπιακό. Τόνισε ότι δεν θέλει οι «ερυθρόλευκοι» να αδικούνται και τόνισε ότι είναι αθώος δεν ισχύει τίποτα απ' όσα τον κατηγορούν. Τέλος πρότεινε σημαντικές αλλαγές στη Σούπερ Λίγκα και διοργάνωση του πρωταθλήματος της μεθεπόμενης περιόδου από την ΕΠΟ.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

Για λόγους ηθικής τάξης θα ήθελα κατευθείαν να θέσω ένα θέμα: Διάβασα και άκουσα ανακοινώσεις και δηλώσεις διαφόρων εκπροσώπων ΠΑΕ που με καλούν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι θέλουν να παραιτηθώ, να το αποφασίσουμε άμεσα, τώρα, πριν μπούμε στην κύρια διαδικασία.

Αφού κανείς δε θέτει θέμα παραίτησής μου, προχωράμε.

Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω από το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας. Ήταν έκπληξη για μένα να βλέπω να δημιουργείται θόρυβος επειδή απλά και μόνο βάλαμε το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Άρχισαν αμέσως σενάρια, τηλέφωνα, πανικός. Πίσω ακόμη και από αυτή τη τυπική κίνηση προσπάθησαν κάποιοι να βρουν κάτι ύποπτο. Ήταν ένα θέμα το οποίο ήταν σε εκκρεμότητα και επειδή η αγωνιστική περίοδος τελειώνει θεωρήσαμε ότι έπρεπε να συζητηθεί. Επειδή προσωπικά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας προτείνω τη μετάθεση της συζήτησης για τις 8 Ιουλίου, που πιστεύω ότι θα έχουν τρέξει οι εξελίξεις και θα ξέρουμε τι θα έχει γίνει στην Β' Εθνική.

Τώρα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι και να σας μιλήσω ανοιχτά και χωρίς να κρυφτώ ή να προσπαθήσω να δικαιολογήσω τίποτα. Από όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα με τις διώξεις και την γενική επίθεση κατά δικαίων και αδίκων, που δεχόμαστε, ένα είναι το συμπέρασμα.

Είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε μόνοι μας σε μέτρα που θα βοηθήσουν να βρεθούν οι άδικοι, αυτοί που παρανόμησαν ή παρανομούν, όποιοι και αν είναι αυτοί, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Άκουσα κάποιους παράγοντες ομάδων της Super League να βγαίνουν στα ραδιόφωνα και να ισχυρίζονται ότι τέτοιοι διάλογοι τους είναι πρωτάκουστοι και οι ίδιοι δήθεν ουδέποτε έκαναν παρόμοια τηλεφωνήματα και σχόλια.

Ας βάλουμε μια μεγάλη τελεία.

Στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο δεν μιλάει κανένας καθαρεύουσα ούτε με εκκλησιαστικούς όρους. Οι σχολιασμοί μπορεί να μην είναι σωστοί ή ωραίοι, αλλά τέτοιου είδους σχόλια γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Αυτή είναι η συμπεριφορά στην καθημερινότητά μας.

Επιτρέψτε μου να κάνω και μια πιο προσωπική αναφορά.

 

Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται η εντύπωση ότι η διαδρομή μου ξεκίνησε μόλις πριν από ένα χρόνο όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή και η δική μου, είναι και γνωστή και διαφανής.

Επί σειρά ετών δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ναυτιλίας και σε δύσκολους καιρούς που όλοι επέλεξαν τον δρόμο της φυγής από την Ελλάδα, εγώ επέλεξα αντίστροφη πορεία. Έφερα χρήματα στην χώρα μας. Επένδυσα στην ομάδα που αγαπώ και κατ' επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτή είναι αλήθεια, που όσο κι' αν προσπαθήσει κανείς δεν αλλάζει.

Εγώ, λοιπόν δεν ήρθα στον Ολυμπιακό και στον αθλητισμό για να πάρω, αλλά για να προσφέρω. Έχω δώσει ήδη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι ξέρουν ότι το 2008, το 2009 δεν είχα καμία σχέση, απολύτως, με το ποδόσφαιρο. Όλοι ξέρουν ότι από τους 85 που είναι σήμερα στην συγκεκριμένη υπόθεση με τους μόνους που έχω μιλήσει, και τους μόνους που ξέρω είναι οι Πρόεδροι των Π.Α.Ε. που είναι σε αυτό το τραπέζι και στο τραπέζι της ΕΠΟ.

Όλοι ξέρουν την οικονομική μου επιφάνεια και τις οικονομικές μου δυνατότητες. Έχω προσωπικά και επιχειρηματικά ελεγχθεί από τις αυστηρότερες αρχές του πλανήτη για να μου επιτραπεί να εισαχθούν οι εταιρίες μου στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ.

Όλοι ξέρουν ότι έχω τεράστιο ενδιαφέρον και πάθος με τον Ολυμπιακό, όλοι ξέρουν ότι αυτή και μόνο αυτή η προσωπική μου αγάπη στον Ολυμπιακό είναι που με έκανε να επενδύσω χρήματα, χρόνο και προσπάθειες για τον Ολυμπιακό. Εγώ λοιπόν είμαι ο πρώτος που ήθελε, θέλει και θα συνεχίσει να θέλει και να πολεμάει, για ένα ισόνομο, δίκαιο και σωστό πρωτάθλημα. Επένδυσα και επενδύω εκατομμύρια σε ποδοσφαιριστές, σε προπονητή, σε υποδομές, σε οργάνωση για να μην χρειάζεται ο Ολυμπιακός καμία εύνοια καμία χάρη από κανέναν είτε είναι διαιτητής είτε θεσμικός παράγοντας. Αλλά δεν ήθελα και δεν θέλω και δεν πρόκειται ποτέ να θέλω, να αδικείται ο Ολυμπιακός.

Κάποιος που επενδύει δεν καταστρέφει αυτό στο οποίο επενδύει και όταν επενδύω στον Ολυμπιακό, επενδύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό με πειράζει η υποκρισία. Με πειράζει που κάποιοι κάνουν τις παρθένες.

Μου αρέσει να λέω αλήθειες. Μου αρέσει να κοιτάω στα μάτια και να λέω και να μου λένε αλήθειες. Δεν είχα κανένα συμφέρον, δεν είχα καμία ανάγκη, δεν είχα κανένα λόγο να κάνω και δεν έκανα τίποτα από όσα φέρομαι να κατηγορούμαι.

Δίνω τη συγκατάθεσή μου για το άνοιγμα των κλήσεων του κινητού μου, του σταθερού των γραφείων μου και του σπιτιού μου από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και σήμερα. Προτείνω να κάνουν το ίδιο όλοι όσοι διετέλεσαν ή διατελούν πρόεδροι στην ίδια περίοδο και προτείνω να πάρουμε ομόφωνη απόφαση.

Τώρα για το θέμα της παραμονής μου στην Προεδρία του Συνεταιρισμού που φαίνεται ότι βασανίζει κάποιους. Δεν έκανα προσπάθεια να εκλεγώ, δεν ζήτησα να εκλεγώ Πρόεδρος, οι περισσότερες Π.Α.Ε. μου ζήτησαν να γίνω Πρόεδρος αφού δεν έβγαινε πρόεδρος μετά από 3-4 συνεδριάσεις, πέρσι το καλοκαίρι και ήταν ακέφαλη η Λίγκα για δύο μήνες. Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είχα δηλώσει, σε εσάς όλους, ότι ένας χρόνος είναι αρκετός.

Έχω δηλώσει ακόμα, από την αρχή, ότι δεν μπορώ να αγνοήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων και να αποχωρήσω νωρίτερα από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πριν εξασφαλίσω μια ομαλή συνέχεια.

Δεν μπορεί να ξαναμπούμε στην ίδια περιπέτεια που μπήκαμε πέρσι το καλοκαίρι. Ειδικά κάτω από τις παρούσες συγκυρίες. Το έχω πει και προηγουμένως χρειαζόμαστε κάποιες ριζικές αλλαγές. Αυτό φάνηκε και από τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ε.Π.Ο. με την αδειοδότηση και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Το πλαίσιο λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρέπει να αλλάξει και θα εξηγήσω παρακάτω κάποιες σκέψεις για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν δεν προτίθεμαι να είμαι Πρόεδρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όχι επειδή κάποιοι επιμένουν να μην είμαι αλλά γιατί ούτε χρόνο έχω ούτε διάθεση να είμαι Πρόεδρος εσαεί. Αλλά αυτό που ανέλαβα να φέρω σε πέρας να εξασφαλίσω την ομαλή συνέχεια, θα το τελειώσω.

Θέλω να καταθέσω τις εξής σκέψεις:

Οι συνεχείς αντιπαραθέσεις και το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες της Super League, αλλά και το μεγάλο κόστος λειτουργίας της Λίγκας δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Η κατάσταση στη χώρα, το βλέπουμε όλοι, είναι τραγική. Περισσότερο από τραγική είναι η οικονομία και η Λίγκα έχει έξοδα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το ερώτημά μου, η σκέψη μου, είναι η εξής: Γιατί να μη διοργανώσει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα της μεθεπόμενης περιόδου, ήτοι το 2012-2013; Αυτό βέβαια προϋποθέτει μελέτη και ανάλυση σε βάθος.

Ο Συνεταιρισμός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο για τη διαχείριση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων των Π.Α.Ε. και για την εκπροσώπηση των Π.Α.Ε. στην Ε.Π.Ο. Η Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συμμετέχουμε όλοι, θα γίνεται 4 φορές το χρόνο για να ενημερώνεται και να εγκρίνει τα πεπραγμένα. Το Δ.Σ. θα εκλέγεται από τις 16 ομάδες και θα είναι 5μελές χωρίς τα μέλη του να είναι απαραίτητα Πρόεδροι ή Αντιπρόεδροι ομάδων και η θητεία θα είναι τριετής. Ο πρόεδρος και ο Αναπληρωτής του ή ο γενικός διευθυντής θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του και θα εκπροσωπούν τον Συνεταιρισμό στην Ε.Π.Ο. Όλες οι άλλες δραστηριότητες (πρόγραμμα, παρατηρητές, πειθαρχικό, συμβόλαια, γραφείο τύπου, διεθνείς σχέσεις) θα μπορούσαν να πάνε στην Ε.Π.Ο. και να λειτουργούν σαν μία υπηρεσία. Τα χρήματα που θα πληρώνουμε στην Ε.Π.Ο. θα είναι πολύ λιγότερα. Η Ε.Π.Ο. έχει την υποστήριξη της UEFA, η Ε.Π.Ο. διαχειρίζεται τους διαιτητές ας έχει και τη διοργάνωση.

Να το μελετήσουμε και βλέπουμε.

Το νέο πρωτάθλημα ούτως ή άλλως ξεκινάει στις 27-28 Αυγούστου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.

Κύριοι, είμαστε όλοι λίγο-πολύ υπεύθυνοι, εκτός της αντικειμενικής ευθύνης που έχει η Πολιτεία για τα θέματα ασφάλειας και γηπέδων, για τα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Είμαι αηδιασμένος από την καθημερινότητα που βιώνω. Από κάποιους, από καφενειακούς διαλόγους που βγαίνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Θεωρώ ότι η συμπεριφορά ανθρώπων που ρίχνουν λάσπη και θέλουν να ισοπεδώσουν το ποδόσφαιρο απωθούν τους σοβαρούς επενδυτές. Δεν μπορούν σ' αυτή την δύσκολη για την χώρα περίοδο χωρίς ουσιαστική έρευνα να διασύρονται υπολήψεις ανθρώπων που πραγματικά έχουν την θέληση να προσφέρουν και στον αθλητισμό και στον τόπο.

Όλες αυτές τις μέρες κάθισα και σκέφτηκα. Προβληματίστηκα και δεν σας κρύβω πως έκανα και δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, για μένα ο Ολυμπιακός δεν είναι όχημα για την επίτευξη οποιοδήποτε στόχου.

Έχω μάθει στα δύσκολα και στις φουρτούνες. Ξέρω, βλέπω και αντέχω. Επειδή, όμως, ο τόπος έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα, ας σταματήσουμε, εδώ. Ας κάτσουμε να σκεφτούμε ότι αυτή η χώρα εκτός από παρελθόν, παρόν, πρέπει να έχει και μέλλον.

Σας κοιτάζω στα μάτια και σας ξεκαθαρίζω. Εγώ, δεν έχω καμία απολύτως εμπλοκή. Ωστόσο, οι πάντες έχουν καταλάβει, ότι θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος που να κάνει πιο εμπορικό το θέμα των ημερών. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά προέχει το θέαμα από την ουσία.

 


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekoula_mas_katanthsan - 29/6/2011 01:23

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ...ΣΩΣΤΟ!!!! ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕΛΑΝΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΠΕΟ, ΨΩΜΙΑΔΗ, Δ Ε Ν ΑΡΚΟΥΝ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ (ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Δ Ε Ν ΑΡΚΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.....ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ... Συνέχεια (ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ).... Η ΤΟ ΑΛΛΟ... ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ...ΕΝΝΟΕΙ...ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑ..... ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ : ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, Νο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΠΟΣΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ Η ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ) ΚΛΠ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΡΑ : Α Θ Ω Ο Ι ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΥΤΗΚΟΩΝ, ΚΛΠ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ : ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ-ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΙΑΣ ΑΞΙΑΣ- ΠΑΙΚΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..... ΑΡΑ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

tb333 - 29/6/2011 18:44

Ως νομικός και αρχιγαυρος υποθέτω. Πανηγύρισε λοιπόν τους τιτλους που σου αγοράζει ο Ιπποπόταμος και αντε να γράψεις τις θεωρητικολογίες αυτές σε τίποτα ομοιδεάτες σου, να χαρείτε μαζί. Εγω ξέρω ότι ο δικός σου προεδρος έστειλε προστασία στον διαιτητή και επόπτη που τον ευνόησαν στο ντερμπυ με τον ΠΑΟ και ας βγει να εξηγήσει γιατί το έκανε αυτό, όσο για τους τραπεζικους λογαριασμούς μην βιαζεσαι φιλαράκο, δεν προφυλακίζονται έτσι εύκολα άτομα στην Ελλάδα, χωρίς στοιχεία.

hyperistas_21 - 28/6/2011 22:07

ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡ@@ΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ......................ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ........ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Μ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........................................................ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ... Συνέχεια Γ@@@ΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

target - 28/6/2011 21:35

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ και ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ‘ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ’ ΚΡΑΤΟΥΣ Κάνουν επίδειξη δύναμης διότι πολύ απλά είναι οχυρωμένοι και δεν μπορεί κάνεις να τους κουνήσει γιατί υπάρχουν για όλους ράμματα στις γουνιτσες τους, ναι για αυτές τις χαμηλές, διότι κάνεις από όλους αυτούς δεν το’χει. Μονό χιλιάδες κόσμος μπορεί να τους δείξει το δρόμο.- Και δυστυχώς η αποχή δεν τους αγγίζει αλλά τους συμφέρει κιόλας διότι τα χρήματα από όλα τα άλλα είναι πολλάκις περισσότερα.- Κρίμα που δεν... Συνέχεια θέλουν να τους τελειώσουν (ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ).

xaris - 28/6/2011 21:19

ΑΡΑΜΠΑΣ ΠΕΡΝΑ ..........ΣΚΟΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ. (ΠΑΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ Σ.ΛΙΓΔΑ)

xaris - 28/6/2011 21:16

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 1) ΕΠΕΝΔΥΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΑΝ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ Λ Ι Γ Δ Α Σ ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ 3) ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΧΩ ( ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΜΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ) 4) ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ Λ Ι Γ Δ Α Σ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ) 5) Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ... Συνέχεια ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ) ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 6) ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ( ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΩΣΕ ΚΑΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ( ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ...ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ

AEK_is_the_drug - 28/6/2011 20:45

"Θεωρώ ότι η συμπεριφορά ανθρώπων που ρίχνουν λάσπη και θέλουν να ισοπεδώσουν το ποδόσφαιρο απωθούν τους σοβαρούς επενδυτές. Δεν μπορούν σ' αυτή την δύσκολη για την χώρα περίοδο χωρίς ουσιαστική έρευνα να διασύρονται υπολήψεις ανθρώπων που πραγματικά έχουν την θέληση να προσφέρουν και στον αθλητισμό και στον τόπο. " ΠΟΙΟΙ? ΕΣΥ ΚΙ Ο ΜΠΕΟΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ!

ethan_bks - 28/6/2011 20:15

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.... ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.. ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ,ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΣΤΥΛΟ..ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ...ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ.. Ο ΜΠΕΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΩΟΣ........ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΓΛΥΚΟΖΗ... Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ... Συνέχεια ΑΘΩΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΘΩΟΣ.... ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑΤΟΠΤΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ.... Ο "ΨΗΛΟΣ" Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ.... ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΛΕΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.... ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ TOUCHSCREEN..ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ.....!!! Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ...ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ,ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ,ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ο ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... Ο ΚΟΚΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΣΕ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ Η ΜΠΙΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΤΟ ΜΑΥΡΟ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Χ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΕΒΕΖ ΓΙΑ ΚΡΟΥΠΙΕΡΗ... Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ . ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: 2 ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ....Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ...ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΙ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΚΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ.... ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ....ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ... THIS IS ΕΛΛΑΔΑ!!!!

astral - 28/6/2011 19:39

ΑΔΑΜΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ??????????????

astral - 28/6/2011 19:37

ΑΔΑΜΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ??????????????

timour - 28/6/2011 19:20

αφιερωμενο http://youtu.be/S_aPQNjw-2k

alex_csts - 28/6/2011 19:31

Παραδίνομαι στο γέλιο...........................................................χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχχχχ!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ