«Φορτωμένος» μπήκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. Όχι με δώρα και ευχές αλλά παρατηρήσεις απειλές και... νεύρα! Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου αποφάσισε να τα «χώσει» στους παίκτες του για την(ακόμη μία) απαράδεκτη εικόνα τους σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.
«Που θα πάει αυτό το πράγμα, δεν είναι εικόνα αυτή που έχετε, εκτίθεστε και εκθέτετε κι εμένα που δουλεύω όσο μπορώ για να μην σας λείπει τίποτα. Είμαστε από τις ελάχιστες συνεπείς ομάδες στην Σούπερ Λίγκα. Να μην ξανακούσω δικαιολογίες σαν αυτές που άκουσα για τους μετόχους ή για την διαιτησία. Δηλαδή στο Βόλο, μέχρι να σημειωθεί το οφσάιντ γκολ, σας έφταιξε κανείς διαιτητής ή επόπτης και μας έπαιζε ο Βόλος έτσι όπως μας έπαιξε; Κανονίστε την πορεία σας κι αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση», ήταν τα λόγια του προς τους ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στη Παιανία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
