Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ημέρα κρίσης στον ΠΑΟ

Σήμερα διεξάγεται το Δ.Σ. όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ώρα για το Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό έφτασε και στις 17:00 οι μέτοχοι της ομάδας θα ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους σχετικά με τα χρήματα που θα διαθέσει ο καθένας ενόψει της νέας σεζόν. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας θα ζητήσει από το σύνολο των μετόχων να συναινέσουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ειδάλλως θα τους ζητήσει να υπογράψουν χαρτί με το οποίο θα συναινούν στην πώληση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Σίγουρα παρών στο Δ.Σ. θα είναι ο Νικόλας Πατέρας για να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από θέματα αλλά και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Γόντικα στην προεδρία ενώ ξεκαθάρισε πως δεν συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη διευκρινίζοντας για ακόμα μια φορά πως δεν σκοπεύει να αποκτήσει το 25% των μετοχών του "Τζίγκερ".

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky, "Δίκη" τόνισε για μια ακόμα φορά πως αν δεν ξεκαθαριστεί το θέμα με τις κασέτες που απασχολεί τον τελευταίο καιρό το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ίδιος δεν πρόκειται να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ