Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με σπριντ και βάρη και στη συνέχει οικογενειακό διπλό συμπεριελάμβανε η χθεσινή πρωινή προπόνηση τη Ξάνθης. Στο δίτερμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε παλιούς και νέους με νικητές τους πρώτους με σκορ 3-1 και με τους χαμένους να πληρώνουν το άτυπο στοίχημα που ήταν από 50 πουσάπς ο καθένας τους.
Δίτερμα πραγματοποιήθηκε και στην απογευματινή προπόνηση με τους κίτρινους να νικάνε τους κόκκινους 5-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Στίβαρ (αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο), Πόι, Μάνδαλος, Τζιωρτζόπουλος και Στρμπα. Σπέσιαλ εμφάνιση έκανε και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Κασναφέρης, που διαιτήτευσε και τα πήγε πολύ καλά δείχνοντας πως δεν ξέχασε την παλιά του τέχνη.
Στο μεταξύ την Τρίτη (4/8) έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Άουγκσμπουργκ, ομάδα Β' κατηγορίας της Γερμανίας και την Τετάρτη (5/8) οι Θρακιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στην Αλ Αράμπ από το Κατάρ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
