Διαδηλώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη και στη Σαναά της Υεμένης με χιλιάδες ανθρώπους να κατεβαίνουν στους δρόμους ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Αλί Αμπντάλα Σαλέχ, ο οποίος κυβερνά τη χώρα τα τελευταία 32 χρόνια
«Ο πρόεδρος της Τυνησίας έφυγε ύστερα από 20 χρόνια. Τριάντα χρόνια στην Υεμένη είναι αρκετά» φώναζαν διαδηλωτές αναφερόμενοι στην πρωτοφανή λαϊκή εξέγερση στην Τυνησία που είχε σαν αποτέλεσμα την εκδίωξη από την εξουσία του Ζιν Αμπιντίν Μπεν Αλί, ο οποίος κυβερνούσε τη χώρα του επί 23 χρόνια.
Η αντιπολίτευση οργάνωσε τέσσερις διαφορετικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα της Υεμένης.
Ο πρόεδρος Αλί Σαλέχ επανεξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2006 για μια νέα επταετή θητεία. Στο Κοινοβούλιο, παρά την άρνηση της αντιπολίτευσης, διεξάγεται συζήτηση για τροποποίηση του Συντάγματος, η οποία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για ισόβια παραμονή στην εξουσία του σημερινού προέδρου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
