5 ΣΧΟΛΙΑ

Σπουδαία κίνηση από τον Γιάννη Βούρο

Ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας προσφέρει το 50% της αντιμισθίας του στη μάχη για την καταπολέμηση του κοροναϊού – Διαβάστε τη δήλωσή του

Σε μία σπουδαία κίνηση προχωράει ο Γιάννης Βούρος. Με προσωπική του δήλωση ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ανακοίνωσε πως προσφέρει το 50% της αντιμισθίας του προκειμένου να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων μονάδων εντατικής θεραπείας. Η δήλωση του Βούρου αναφέρει τα εξής:

"Από την πρώτη στιγμή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης οι Δήμοι της χώρας μας στέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης λοιπόν, θεωρώ ως αυτονόητη υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου και να προσφέρω στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid -19, το 50% της αντιμισθίας μου.

Πέραν αυτού σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο, τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τη συμμετοχή και άλλων συναδέλφων δημάρχων της Αττικής πρότεινα το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων μονάδων εντατικής θεραπείας. 

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

σας καλώ για μία ακόμη φορά να μείνουμε σπίτι!

Τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών και σε λίγο καιρό όλοι μαζί θα τα έχουμε καταφέρει".

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Agelos_21 - 1/4/2020 00:09

Σπουδαίος άνθρωπος, παντελονάτος...

Agelos_21 - 1/4/2020 00:04

Σπουδαίος άνθρωπος, παντελονάτος!!!

2121AEK - 31/3/2020 21:48

Όταν κάποιος έχει κακαλα φαίνεται.....

Μπράβο κ.Γιαννη τιμάς τις ψήφους που πήρες και τρίβεις στα μούτρα τις ψήφους που έδωσαν κάποιοι στον προηγούμενο απίθανο που διέλυσε την πόλη σε μια τετραετια

tzitzifiotis - 31/3/2020 21:20

Χορτάτος άνθρωπος. Ήρθε για να προσφέρει και όχι να εμποδίσει.

thhseas_r21 - 31/3/2020 19:47

Μπράβο Γιάννη, τιμάς την ψήφο μας. Συνέχισε έτσι και την επόμενη φορά το 60% από τον πρώτο γύρο δεν θα είναι έκπληξη!

ΕΠΟΜΕΝΟ