2 ΣΧΟΛΙΑ

Μελιόπουλος για Παπαδημητρίου: Ο βλάκας μου είπε να μην έχω σκέψη

Ρομπότ χαρακτήρισε τον Τεχνικό Διευθυντή της Ξάνθης ο νεαρός άσος που αποφάσισε στα 19 του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και προφανώς εννοούσε τις παρακινήσεις της διοίκησης της Ξάνθης να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος προέβη σε νέα ανάρτηση, αναφερόμενος στην απόφασή του να αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση κι αυτή τη φορά καταφέρθηκε εναντίον του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αφού ήρθε το πράγμα έτσι, και άρεσε σε κάποιους ο λόγος μου, ας πω και κάτι τελευταίο και δεν με νοιάζει για την απήχηση του.

Είναι λογικό να μην θέλει ένας 19άρης άλλο ποδόσφαιρο, όταν στα 17 του χρόνια του είπε ένας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον πάρει ο διάολος κι αυτόν με το όνομα Παπαδημητρίου Γιάννης, να είναι ρομπότ και να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να κάνει αυτά που του λένε χωρίς να σκέφτεται και πως δεν θέλουνε γνώμες εδώ. Αυτά λένε σε έναν 17άρη. Αυτά. Τα είπανε σε μένα. Ωραία. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πω.

Το θέμα είναι πως έπιανα τον εαυτό μου συνεχώς να το κάνει αυτό και να μην σκέφτομαι προσωπικά και να μην πράττω ελεύθερα. Μολαταύτα αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα, και χυλός και ένα με το κοπάδι και ένα με την ηλιθιότητα. Και ας πούνε οι ποδοσφαιριστές ότι είμαι ψεύτης, πως είναι αλλιώς τα πράγματα.

Αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, που ανεβάζω τις σκέψεις μου εδώ αλλά αλλιώς δεν γίνεται να μάθετε τώρα, όσοι δείτε, το πως καταστρέφονται οι άνθρωποι. Πράγματι. Και το αποτέλεσμα να το. Για πηγαίνετε να μιλήσετε με κανέναν ποδοσφαιριστή, θα το ανακαλύψετε. Γελάω. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, είναι περίπου 1 στους 1 εκατομμύριο που εξαιρούνται.

Όσο για το όνομα που ανέφερα το ανέφερα γιατί το ΕΚΑΝΕ αυτός ο φαρισαίος αυτό και για να δείτε πως συμπεριφέρονται και πως ανατρέφουν τα παιδιά και με τι αηδίες γεμίζουν τα κεφάλια μας. Γιάννη επαγγελματία.

Ευχαριστώ».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ORIGINAL SCORPION - 12/10/2019 21:33

Ε ναι ο καθέ ένας από τους 27 - 30 παίκτες να λένε την γνώμη τους για το πως να γίνει η προπόνηση....

Μπορείς να σκεφτεσαι όσο θέλεις στην προσωπική σου ζωη, στις συζητήσεις με όσους συναναστρέφεσαι..

Πρέπει να σκέφτεσαι ποδοσφαιρικά μέσα στον αγώνα, για την θέση που θα πάρεις μέσα στο γήπεδο..

Αλλά αν θέλεις να σκέφτεσαι και να εκφέρεις γνώμη για κάθε τι στην προπόνηση... μάλλον πρέπει να... Συνέχεια γίνεις προπονητής...

Ο πρωταθλητισμός δεν είναι για όλους...

katerini - 13/10/2019 12:40

Εύχομαι να μην είχες, έχεις και ούτε να αποκτήσεις ποτέ σου ηγετική θέση σε ομάδα (εργασίας και μη). Μιλάμε για ανθρώπους έτσι βάλτο ξανά στην συνάρτηση και με χαρά θα ήθελα να ακούσω το νέο αποτέλεσμα που θα προκύψει.

Φιλικά από ένα μάνατζερ (όχι ποδοσφαίρου)

ΕΠΟΜΕΝΟ