0 ΣΧΟΛΙΑ

Κοπιτσής: Να μάθουμε απ' αυτό που μας συνέβη

Ο Χάρης Κοπιτσής μιλάει για την κατάσταση στην ΑΕΚ και τη συνέχεια

Να μάθει η ΑΕΚ, απ' όσα τραγικά βιώνει και να μεγαλουργήσει πάλι, καλεί τους πάντες ο Χάρης Κοπιτσής. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και προπονητής Ακαδημιών μιλώντας στον ΝOVAΣΠΟΡ FM είπε αναλυτικά:

-την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Είναι δύσκολες μέρες. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε παρά τις αντιξοότητες. Πρέπει η ΑΕΚ να κοιτάξει την επόμενη μέρα, να αναδιοργανωθεί σε πολλά επίπεδα. Η ΑΕΚ έχει ευεργετήσει πάρα πολύ κόσμο. Είναι στιγμή που πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πρέπει ο κόσμος να κοιτάξει ενωτικά το συμφέρον της ΑΕΚ. Η ομάδα έχει πολλά εσωτερικά μέτωπα κι αυτά ανέκαθεν ήταν τα πιο μεγάλα της προβλήματα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ενωθούμε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή και μπήκαν πάνω από την ομάδα μικροσυμφέροντα και μικροεγωισμοί. Το θέμα είναι πως η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Η ΑΕΚ δεν χάνεται, η ΑΕΚ θα μεγαλουργήσει και πάλι, αλλά όλοι πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας από αυτό που συνέβη».

-τις αιτίες του υποβιβασμού: «Η ΑΕΚ ήταν απογυμνωμένη σε όλα τα επίπεδα. Είναι νωπό να μιλήσουμε για το αγωνιστικό κομμάτι. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα τρομερά χαμηλού επιπέδου, που θα χαμηλώσει κι άλλο με την απουσία της ΑΕΚ. Όμως δεν νομίζω πως το αγωνιστικό κομμάτι ήταν η βασική αιτία για τον υποβιβασμό. Είναι μια σειρά γεγονότων που το ένα μετά το άλλο οδήγησαν την ομάδα εδώ, από το γκρέμισμα του γηπέδου, μέχρι την κακή διαχείριση στα οικονομικά της ΠΑΕ και άλλα πολλά...».

-τα αγωνιστικά αίτια: «Για να φορέσεις τη φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να έχεις πολλά στοιχεία. Δεν είναι εύκολο να φοράς αυτή τη φανέλα. Για να βάλεις νεαρά παιδιά σε τέτοια ομάδα πρέπει να τα έχεις προετοιμάσει κατάλληλα και δεν μπορείς να τα βάλεις από τη μια μέρα στην άλλη να παίξουν. Το DNA της ΑΕΚ είναι να διεκδικεί τη νίκη και να κερδίζει. Δεν είναι το ίδιο απλό να κάνει ανανέωση ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ. Εμείς όταν μπήκαμε στην ομάδα είχαμε πίσω μας μεγάλα ονόματα που μας έδιναν κατεύθυνση. Αυτά τα παιδιά δεν το είχαν αυτό φέτος».

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ