0 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτοκτόνησε η wrestler Χάνα Κίμουρα

Σύμφωνα με τον Τύπο, η Ιαπωνέζα δεχόταν διαδικτυακό bullying

Στα 22 της χρόνια η Χάνα Κίμουρα άφησε την τελευταία της πνοή, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή της μετά από διαδικτυακό bullying το οποίο δεχόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ήταν γνωστή από την καριέρα της ως wrestler αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά Terrace House: Tokyo η οποία προβάλλεται από το Netflix.

Τα δυσάρεστα νέα, για ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της επαγγελματικής πάλης, άρχισαν να κυκλοφορούν το Σάββατο το πρωί, με την επίσημη ανακοίνωση του Stardome, είναι διοργάνωση για γυναίκες που θεωρείται προθάλαμος για το WWE και το AEW, να αναφέρει τα εξής: "Φίλοι του Stardome, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως η Hana Kimura πέθανε.

Σας παρακαλούμε δείξτε σεβασμό και αφήσει να περάσει λίγο ο καιρός για να προχωρήσουν τα πράγματα. Οι σκέψεις και οι προσευχές στην οικογένεια και στους φίλους της.

Εκτιμούμε την υποστήριξή σας, αυτή την δύσκολη περίοδο".

Η νεαρή κοπέλα από την Ιαπωνία, εκτός από μεγάλο αστέρι της επαγγελματικής πάλης, ήταν γνωστή για την παρουσία της στο reality του Netflix «Terrace House: Tokyo 2019-2020».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ