0 ΣΧΟΛΙΑ

«Κάποια στιγμή κάναμε προπονήσεις με δύο άτομα»

Με ειδικές… συνθήκες προπόνησης προσπαθούσε να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες της Βίρτους Μπολόνια ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, προτού διακοπεί οριστικά το ιταλικό πρωτάθλημα. «Ειλικρινά, το πρωτάθλημα έρχεται δεύτερο και τρίτο. Αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία των ανθρώπων και όταν τελειώσει αυτή η πανδημία, τότε θα μπορούσε σιγά σιγά να απολαύσουμε το μπάσκετ, τα σινεμά, τα θέατρα… Το μόνο που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο φόβος. Μην εκπλαγείτε εάν για αρκετό καιρό μετά, ο κόσμος θα κυκλοφορεί ακόμη με μάσκες. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς αυτό ήταν μεγάλο πλήγμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σταθούμε ξανά στα πόδια μας», είπε αρχικά ο «Σάλε» στην ιστοσελίδα «Nova.rs» και πρόσθεσε αναφορικά με την οικονομική ζημιά που θα φέρει ο κορωνοϊός:


«Όλοι θα έχουμε δυσκολίες, καθώς οι ομάδες δεν έχουν τα έσοδα από τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα… Αλλά, θα πρέπει να όλοι μαζί ενωμένοι να ξεπεράσουμε την κρίση και να… πονέσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο».

Αναφορικά με το πώς κρατούσε σε καλή ψυχολογική κατάσταση τους παίκτες όλο αυτό το διάστημα: «Το κλειστό μας είναι ιδιωτικό, οπότε προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε σε έναν βαθμό φρεσκάδας την ομάδα, κάνοντας προπονήσεις με το πολύ δύο παίκτες στο παρκέ, χωρίς επαφές και χωρίς να έχει σχέση με την κανονική προπόνηση. Αλλά, έπειτα από μερικές ημέρες σταματήσαμε, γιατί είδαμε ότι δεν ήταν δυνατό να συνεχίσουμε. Γι’ αυτό, τους είπαμε να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Οι Τεόντοσιτς και Μάρκοβιτς είναι ήδη στη Σερβία και δύο ακόμη από τους Αμερικανούς μας θα επιστρέψουν και εκείνοι σύντομα στην πατρίδα τους».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ