1 ΣΧΟΛΙΑ

Βοηθός Καρέρα: Ανυπομονούμε να μπούμε όλοι μαζί στην Αγιά Σοφιά

Ο Κολονέλο εξέφρασε την ανυπομονησία του ίδιου και του τεχνικού τιμ για το νέο γήπεδο- Τι είπε για τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Ιταλία

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει "δεθεί" πολύ με την ΑΕΚ και όλοι μαζί ανυπομονούν να μπουν στην Αγιά Σοφιά, όπως υπογράμμισε ο συνεργάτης του Ιταλού προπονητή, ο Τζιανλούκα Κολονέλο.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ο Κολονέλο είπε για τον Καρέρα πως "πρόκειται για έναν 100% επαγγελματία και καταπληκτικό άνθρωπο. Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και έχει δεθεί πολύ με την ΑΕΚ. Είναι πολύ όμορφη η σκέψη να μπούμε μαζί στην Αγιά Σοφιά. Μοιάζει με ένα πολύ όμορφο όνειρο και ανυπομονούμε να μπούμε όλοι μαζί στο νέο μας γήπεδο".

Ο Κολονέλο αναφέρθηκε και στις τραγικές στιγμές που βιώνει η πατρίδα του, η Ιταλία, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού: "Αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία με τους πολυάριθμους νεκρούς είναι μια τραγωδία, ένας πόλεμος. Πονά η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει. Για κανέναν δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά μου παραμένουν στην Ιταλία και έχω πολλούς μήνες να τα δω από κοντά. Οφείλουμε όμως όλοι να κάνουμε υπομονή για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση".

Όσο για το πώς επηρεάζει, αυτή η κατάσταση, την ΑΕΚ, ο Κολονέλο τόνισε: "Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει το συντομότερο όλο αυτό. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συνεργαζόμαστε με αυτούς τους παίκτες. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια και όλοι μαζί θα το περάσουμε αυτό".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
GEORGE78 - 7/4/2020 23:21

Εμείς να δεις πόσο ανυπομονούμε.

ΕΠΟΜΕΝΟ