0 ΣΧΟΛΙΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Σκόπελος, Ν. Πήλιο, Ζαγορά

Συγκεκριμένα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε η Σκόπελος στις Σποράδες και μεγάλες περιοχές του Πηλίου, όπως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου. 

Άμεση η παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου ο οποίος επικοινώνησε με τους δημάρχους των 4 περιοχών που επλήγησαν στην περιοχή της Μαγνησίας και τις Βόρειες Σποράδες ζήτησε να γίνει εκτίμηση της κατάστασης και υποσχέθηκε οικονομική ενίσχυση. Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι στην Σκιάθο, προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις και στη Μαγνησία και στην Βοιωτία. 

H κακοκαιρία έπληξε και την Ιεράπετρα, όπου το νερό μπήκε σε καταστήματα στο παραλιακό μέτωπο ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε θερμοκήπια στη Βαθιά άμμο. Χριστουγεννιάτικό σκηνικό θυμίζουν οι εικόνες από το Περτούλι. Πλημμύρες σημειώθηκαν και στη Σιθωνία Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας στο κεντρικό οδικό δίκτυο της περιοχής.

Σχεδόν τους 40 πόντους έφτασε το χιόνι στην Ευρυτανία και τη Δυτική Φθιώτιδα, μετά τη σφοδρή χιονόπτωση που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η κακοκαιρία θα υποχωρήσει από την Τρίτη το απόγευμα.

Πηγή: ΕΡΤ


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ