0 ΣΧΟΛΙΑ

Αταμάν: Το πλάνο της EuroLeague είναι να γίνουν αγώνες το καλοκαίρι

Ο τεχνικός της Εφές Εργκίν Αταμάν υποστήριξε ότι το πλάνο της EuroLeague είναι να γίνουν αγώνες το καλοκαίρι και μάλιστα έδωσε λεπτομέρειες για το πλανο.

"H EuroLeague σχεδιάζει να παίξουμε αγώνες το καλοκαίρι, αλλά πρώτα θα δώσει στις ομάδες ένα μήνα για να προετοιμαστούν" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός, για να προσθέσει: "Οι δύο εβδομάδες θα είναι καραντίνας για τους παίκτες που θα έρθουν από τις ΗΠΑ. Τις άλλες δύο εβδομάδες θα κάνουμε προπονήσεις.

Δεν θα ξεκινήσουμε ξαφνικά. Μετά από τόσο μεγάλη διακοπή οι παίκτες θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες για να βρουν ρυθμό. Δεν γίνεται όμως να φτάσουν στο 100% της κατάστασής τους. Θα είναι όπως όταν ξεκινάει η σεζόν και θα βρίσκονται στο 70-80%".

Στην συνέχεια ο Αταμάν παραδέχθηκε ότι η Εφές δεν θα είναι η ομάδα που ήταν πριν την διακοπή, όταν βρισκόταν με άνεση στην κορυφή της κατάταξης: "Ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα και πρώτοι στην βαθμολογία σε Τουρκία και EuroLeague. Μπορούμε να βρούμε τον ρυθμό μας αμέσως; Αυτό είναι ρίσκο. Θα προσέξουμε τους παίκτες μας. Εξάλλου, από την στιγμή που οι ομάδες θα ξεκινήσουν  από την ίδια βάση, όλοι θα βρίσκονται στο 70-80%. Κανείς παίκτης δεν θα είναι όπως ήταν".

Κλείνοντας, ο Τούρκος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες ακολουθούν όλοι ατομικό πρόγραμμα: "Οι παίκτες μας δουλεύουν ατομικά. Έχουν  διαδρόμους και βάρη στα σπίτια τους. Εκτός αυτού, ανοίγουμε για δύο ώρες τις εγκαταστάσεις της ομάδας για αυτούς που είναι στην Τουρκία και στέλνουμε έναν γυμναστή, χωρίς βέβαια να υπάρχουν επαφές".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ