0 ΣΧΟΛΙΑ

Κοροναϊός: Το εργοστάσιο της Λαμποργκίνι θα παράγει μάσκες και ιατρικό υλικό (ΦΩΤΟ)

Οι εργαζόμενοι θα παράγουν ως και 1.000 μάσκες την ημέρα.

Μετά τις Fiat-Ferrari που προ ημερών ανακοίνωσαν πως θα συμβάλουν στην παραγωγή αναπνευστήρων για τα νοσοκομεία της Ιταλίας, τα οποία έχουν γεμίσει με ασθενείς Covid-19 και η Λαμποργκίνι  πέφτει στη μάχη κατά της πανδημίας. Και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας κατασκευής πολυτελών οχημάτων, το τμήμα διαμόρφωσης των εσωτερικών των αυτοκινήτων της Λαμποργκίνι τροποποιείται και οι εργαζόμενοι σε αυτό θα παράγουν ως και 1.000 μάσκες την ημέρα.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Μπολόνια, η εταιρεία θα διαπιστώσει την καταλληλότητα των μασκών, ως προς την προφύλαξη από την μετάδοση του ιού, πριν εκείνες δοθούν στο νοσοκομείο της ιταλικής πόλης.
«Μετατρέψαμε τμήμα του εργοστασίου μας προκειμένου να παράγουμε χειρουργικές μάσκες και προστατευτικά πλέξι-γκλας σε συνεργασία με το Unibo, τα οποία θα παραδοθούν στο Νοσοκομείο Σαντ-Όρσολα Μαλπίγκι της Μπολίνια»
«Κατά τη διάρκεια μια έκτακτης ανάγκης όπως αυτής, νιώθουμε την ανάγκη να συμβάλουμε ουσιαστικά. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να στηρίξουμε το νοσοκομείο, ένα ίδρυμα με το οποίο συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια, διαμέσου τόσο επαγγελματικής συμβουλευτικής στην προώθηση προγραμμάτων για την ασφάλεια των εργαζομένων» αναφέρει σε δήλωσή του CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας, Στέφανο Ντομενικάλι. «Θα νικήσουμε αυτή τη μάχη μαζί, εργαζόμενοι ως ένα, υποστηρίζοντας όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας κάθε μέρα», συνέχισε.
 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ