0 ΣΧΟΛΙΑ

Χάντσον-Οντόι: Ανάρρωσα πλήρως από τον κοροναϊό

Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι, αφού ανάρρωσε πλήρως από τον κοροναϊό, μίλησε στο επίσημο σάιτ της Τσέλσι για τα όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα. «Αισθάνομαι τέλεια. Είχα τον ιό, ο οποίος έχει φύγει τώρα, αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι φιτ, έτσι αισθάνομαι ότι έχω πάρει πίσω τον εαυτό μου, είναι όλα καλά. Είχα την ασθένεια πριν από τρεις εβδομάδες, νομίζω, μια Δευτέρα, όταν ένιωσα λίγο ζεστός και σκέφτηκα ότι αυτό είναι λίγο ασυνήθιστο, γιατί νιώθω τόσο καυτός;


Την επόμενη μέρα ήμουν πίσω στο φυσιολογικό, σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό θέμα θερμοκρασίας, αλλά προφανώς δεν ήταν, είπα στον εαυτό μου ότι δεν ήταν πραγματικά τόσο άσχημα τα συμπτώματα και είπα ‘Νιώθω καλά, αισθάνομαι καλύτερα ‘.

Όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα και δεν ήξερα ότι αυτός ο ιός θα ήταν τόσο σημαντικό πράγμα και τόσο μεγάλο στον κόσμο, ώστε να επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Ο καθένας πρέπει να είναι προσεκτικός και να κρίνει τα πράγματα πώς πηγαίνουν και ελπίζω ότι ο ιός θα φύγει σύντομα και όλα θα γίνουν και πάλι φυσιολογικά», ανέφερε ο 19χρονος.

«Θέλω το ποδόσφαιρο να επιστρέψει όσο συντομότερα γίνεται, αλλά όσο αυτή η πανδημία μεγαλώνει, πρέπει πρώτα όλοι να μείνουν σπίτι και να είναι καλά. Θέλουμε να παίξουμε αλλά θέλουμε πρώτα οι φίλαθλοι να είναι ασφαλείς και να διασκεδάζουν», σχολίασε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ