0 ΣΧΟΛΙΑ

Basket League: Δεν συμφώνησαν παίκτες και ομάδες

Το 70% δίνουν οι ομάδες, το 80% πρότειναν οι παίκτες

H τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ομάδων με τους παίκτες ολοκληρώθηκε, χωρίς πρακτικά να προκύψουν πολλά νέα δεδομένα. Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ωστόσο είναι ότι υπάρχει σημείο επαφής.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι ιδιοκτήτες και οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ, αλλά όχι οι προπονητές. Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Ξανθόπουλος.

Έπειτα από την συζήτηση που έγινε, οι ιδιοκτήτες επανέλαβαν την θέση τους ότι θέλουν να πληρώσουν τα δεδουλευμένα (μέχρι τις 13 Μαρτίου) ή το 70% των συμβολαίων των παικτών, με τον ΠΣΑΚ να προτείνει από την πλευρά του να καλυφθεί το 80% των συμβολαίων.

Την ίδια στιγμή, οι ιδιοκτήτες έδειξαν την διάθεση να καλύψουν τα μικρότερα συμβόλαια που προβλέπουν ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20.000 ευρώ. Οι παίκτες από την πλευρά τους πρότειναν ακόμα να αποπληρώσουν οι ομάδες το υπόλοιπο των συμβολαίων μέχρι τον Αύγουστο.

Τέθηκε και το θέμα της αμοιβής των μάνατζερ των παικτών και κατά πόσο αυτή θα μειωθεί αντίστοιχα, ωστόσο ο ΠΣΑΚ δεν είχε απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ