1 ΣΧΟΛΙΑ

Ικανοποίηση στην Ισπανία για το Final 8 στο BCL

Οι πρόεδροι των τριών ομάδων που συμμετέχουν στο θεσμό δήλωσαν ότι πρόκειται για εξαιρετική λύση

Ικανοποιημένοι με την απόφαση της FIBA να υιοθετήσει την πρόταση της ΑΕΚ και ν μεταφέρει το φινάλε της σεζόν το φθινόπωρο ώστε να αναδειχθεί πρωταθλητής μέσω Final 8 δήλωσαν οι πρόεδροι των τριών ισπανικών ομάδων που συνεχίζουν στο Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Μπούργος, Φέλιξ Σάντσο, είπε στην El Correo πως: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι είναι κάτι για το οποίο πάλεψα προσωπικά. Η φετινή σεζόν έπρεπε να τελειώσει. Προτείναμε τη διεξαγωγή ενός Final 8 σε μια ημερομηνία που θα ήταν κατάλληλη για όλους. Μίλησα με τον Πατρίκ Κομνηνό και μου θύμισε ότι πέρυσι, όταν συναντηθήκαμε στη Μαδρίτη για να αιτηθούμε τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση, του είχα αναφέρει την ελπίδα μου να παίξουμε στο Final Four".

Ο Φέλιξ Ερνάντες, πρόεδρος της Τενερίφης, είπε στην El Dia πως: "Το BCL δεν ήθελε να ακυρώσει τη σεζόν. Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι ημερομηνίες, πρέπει να προσαρμοστούν με την ACB. Μακάρι όντως να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο πρόβλημα, διότι θα σημαίνει ότι ξεπεράσαμε την παμνδημία με τον κορονοϊό".

Ο πρόεδρος της Σαραγόσα, Ρεϊνάλντο Μπενίτο, είπε στην El Heraldo πως: "Η απόφαση του BCL είνα πολύ θετική για εμάς γιατί ανέκαθεν λέγαμε ότι πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν. Η μετακίνηση των αγώνων τον Οκτώβριο δημιουργεί προβλήματα σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά η ομάδα μου θα παραμείνει ισχυρός διεκδικητής του τίτλου κι ας είναι ο δρόμος πιο δύσκολος".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
bk21 - 1/4/2020 20:35

Mου χει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη το πόσο οργανωμένη είναι η διοργάνωση του fiba champions league πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός πως και οι ομάδες που το επιλέγουν κάθε χρόνο αναπτύσσονται και αυτές. Μεγάλη συμβολή σ αυτό έπαιξε η επιλογή στο πρόσωπο του Πατρικ Κομνημού και βέβαια πρέπει να πιστωθεί και στο πρόεδρο μας οτι εκτός της αγάπης για την ομάδα μας είναι και καλός επιχειρηματίας που διαβλέπει το μέλλον της συνέχισης του μπάσκετ μακριά από κλειστές λίγκες .

ΕΠΟΜΕΝΟ