0 ΣΧΟΛΙΑ

Ματουϊντί: Όλοι χαμένοι από αυτή την κατάσταση

Δραματικό μήνυμα από τον Γάλλο μέσο της Γιουβέντους

Για τη νέα οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται στο ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού μίλησε ο Μπλεζ Ματουϊντί.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις παίκτες της Γιουβέντους που διαγνώσθηκαν με τον ιό, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του σχετικά με όσα γίνονται και την αναβολή αθλητικών γεγονότων, λέγοντας  πως το μέλλον του ποδοσφαίρου παραμένει αβέβαιο.

«Δεν γνωρίζω πότε θα μας ζητηθεί να επιστρέψουμε και να ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουμε αλλά γυμναζόμαστε στο σπίτι. Το θέμα με τις περικοπές είναι περίπλοκο, γιατί όταν ζητάς από τον παίκτη χρήματα, αυτός παραπονιέται, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχει κανείς που να κερδίζει αυτήν την περίοδο. Όλοι χάνουμε» είπε ο Ματουϊντί και συμπλήρωσε: 

 «Συζητήσαμε όλοι μαζί και γνωρίζαμε πως όταν τα πράγματα χειροτερέψουν θα έχουμε επιπτώσεις και στους μισθούς μας. Ανησυχούσαμε  γι’ αυτό, αλλά το περιμέναμε. Είναι κάτι που επηρεάζει όλες τις ομάδες. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τη διοίκηση της Γιουβέντους».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ