0 ΣΧΟΛΙΑ

Κλείνει η παραλία της Θεσσαλονίκης μετά και τον συνωστισμό της Δευτέρας

Διαβάστε τις ώρες που θα κλείνει η παραλία - Τι ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Οι εικόνες της Δευτέρας από την παραλία της Θεσσαλονίκης έδειχναν συσωστισμό που δεν συνάδει με την επικινδυνότητα των καιρών λόγω κοροναϊού. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την μήνιν του δημάρχου της πόλης Κωνσταντίνου Ζέρβα ο οποίος επικοινώνησε με τον υφ. Πολιτικής Προστασίας , Νίκο Χαρδαλιά και εν συνεχεία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα. Κατόπιν αυτών, ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε το κλείσιμο της νέας παραλίας Θεσαλονίκης από το μεσημέρι της Τρίτης.
Η ανάρτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα:
«Μετά τις σημερινές εικόνες από τη γεμάτη Παραλία της Θεσσαλονίκης το κλείσιμό της είναι μονόδρομος. Συμφωνήσαμε με τον Κώστα Ζέρβα να προχωρήσουμε στο μέτρο αυτό με ισχύ από αύριο το μεσημέρι. Χρέος μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξουμε την υγεία των συμπολιτών μας».

Με ποστάρισμά του και ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το μέτρο και τις ώρες που θα κλείσει η παραλία. Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς έγραψε στα social media: 

"Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να περιορισουμε την κυκλοφορία στη Νεα Παραλία Θεσσαλονίκης!

Με εντολή μου και σχετική μόλις απόφαση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, μόλις αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΓΠΠ, ο περιορισμός κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Η έναρξη ισχύος της απόφασης είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύει για δεκατέσσερις (14) ημέρες

Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις μας για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκλησή μας δεν έγινε αντιληπτή. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε την δημόσια Υγεία χωρίς εκπτώσεις.
Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα". 


Πηγή: iefimerida.gr 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ