3 ΣΧΟΛΙΑ

Και στην καραντίνα ΜΟΝΟ ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Μένουμε σπίτι και περιμένουμε τις δικές σας κιτρινόμαυρες φωτογραφίες

Και στην καραντίνα τα πάντα είναι κιτρινόμαυρα. Μένουμε σπίτι και στέλνουμε φωτογραφίες με θέμα την ΑΕΚ είτε στο mail, [email protected] είτε στο inbox της σελίδας μας στο Facebook.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
dancos - 31/3/2020 14:32

Καλησπέρα σε όλους τους συνΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο που ανέβασε τη φωτογραφία με το δικέφαλο του γηπέδου μέσα σε υγρό γυαλί, πώς το έκανε; Είναι εξαιρετική ιδέα! Επειδή έχω κι εγώ ένα τέτοιο κομμάτι, θα σε παρακαλούσα να μου δώσεις τα φώτα σου ή όποιος άλλος φίλος ξέρει κάτι επ' αυτού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Υπομονή να έχουμε και να είμαστε όλοι καλά για να βρεθούμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στης... Συνέχεια Φιλαδέλφειας τα μέρη! Forza ΑΕΚΑΡΑ!!!

komakino - 15/4/2020 17:56

Φίλε δεν ξέρω αν πήρες απάντηση, ούτε ξέρω πως ακριβώς το έκανε ο φίλος. Γκουγλαρε , Εποξική Ρητίνη ( epoxy resin ), ψάξε κάνα βίντεο Θα βρεις ότι υπάρχει από ιδέες, δες πληροφορίες για αναλογία, τρόπους, πχ πως θα το βάλεις να στέκεται και όχι να ακουμπάει στο καλούπι σου ίσως με layers, και θα βρεις άκρη. Ευκαιρία με την καραντίνα για δημιουργική απασχόληση. Μπορείς να βάλεις και διάφορα εισιτήρια ή κάρτες διαρκείας μέσα....

dancos - 15/4/2020 19:16

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε, μου έδωσες χρήσιμες πληροφορίες που δεν γνώριζα. Εννοείται ότι είναι μια καλή ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για την ΑΕΚΑΡΑ! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχεις!

ΕΠΟΜΕΝΟ