2 ΣΧΟΛΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: «Φρένο» στα έργα για το νέο γήπεδο βάζει ο κοροναϊός

Με βάση το νέο κυβερνητικό διάταγμα, τα έργα θα καθυστερήσουν

Οι επιπτώσεις της πανδημίας του κοροναϊού, αρχίζουν να «ακουμπούν» κι άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα του οργανισμού της Ρεάλ Μαδρίτης, πέραν του οικονομικού. Ένα από αυτά, αφορά την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου της ομάδας, του νέου "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", καθώς τα έργα θα πρέπει να σταματήσουν, τουλάχιστον, έως την 9η Απριλίου, έπειτα από τη χθεσινή (28/03) απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης για επέκταση των μέτρων απαγόρευσης μετακινήσεων.

"Όλοι οι εργαζόμενοι σε εργασίες που δεν εμπλέκονται με τις υπηρεσίες του κεντρικού, κοινωνικού ιστού, θα πρέπει να παραμείνουν σπίτια τους", ανακοίνωσε το Σάββατο, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

Με βάση το προηγούμενο διάταγμα προ 14 ημερών, οι εργασίες στο νέο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", που βάσει του αρχικού προγραμματισμού θα πρέπει να είναι έτοιμο το 2023, δεν είχαν σταματήσει ούτε... λεπτό, καθώς η τότε απόφαση παύσης δραστηριοτήτων είχε επικεντρωθεί σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σινεμά, καταστήματα, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, μουσεία και όχι σε κατασκευαστικά έργα.

Το νέο κυβερνητικό διάταγμα ωστόσο, περιλαμβάνει πια τους πάντες. Και τις κατασκευές, δημόσιας ή ιδιωτικής πρωτοβουλίας, όπως είναι το νέο γήπεδο της Ρεάλ. Έτσι, από σήμερα σταματά κάθε εργασία (και) στο νέο "σπίτι" της Ρεάλ Μαδρίτης, με όλους τους εργαζόμενους να παίρνουν άδεια μετ' αποδοχών έπειτα από την κυβερνητική απόφαση.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
marton_21 - 29/3/2020 18:16

Μετανάστευσε ο Βασιλόπουλος; Σε δέκα χρόνια σας βλέπω γήπεδο με τον γκαντεμη.

Tikoitatere21 - 29/3/2020 14:30

Με ένα χερούλι πάει για ρεκόρ γκίνες ώς η μεγαλύτερη φρυτέζα στον κόσμο.

ΕΠΟΜΕΝΟ