0 ΣΧΟΛΙΑ

Αρνητικοί οι αρχηγοί των ισπανικών ομάδων σε περικοπές μισθών

Αποφασισμένοι να εναντιωθούν στην πρόθεση των διοικήσεων εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας

Στην Ισπανία των 5.800 νεκρών από τον κοροναϊό, το ποδόσφαιρο, που ασφαλώς βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, δέχεται κι αυτό ηχηρά "χτυπήματα" σε οικονομικό επίπεδο, λόγω του ιού.

Η Μπαρτσελόνα, δίχως να έχει φτάσει σε συμφωνία με τους παίκτες, ανακοίνωσε προ ημερών ότι θα προχωρήσει σε περικοπές και θα τους βάλει σε καθεστώς προσωρινής ανεργίας. Η Ατλέτικο μέσω του CEO ανέφερε κι αυτός το ίδιο, ότι για να αντιμετωπίσει η ομάδα τις οικονομικές απώλειες που συνδέονται με τον κοροναϊό, θα προχωρήσει σε περικοπές.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι αρχηγοί όλων των ομάδων σε Primera και Segunda Division εκφράζουν την αντίθεσή τους στο να μπουν σε καθεστώς ERTΕ (Ρύθμιση της Προσωρινής Απασχόλησης) και στην περικοπή μισθών γι' αυτό το διάστημα που δεν υπάρχει δράση λόγω του ιού και τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί. Στην τηλεδιάσκεψη με τον Νταβίντ Αγκάνθο (πρόεδρος του συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Ισπανίας) τον ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να εναντιωθούν στις περικοπές.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ