7 ΣΧΟΛΙΑ

Βούρος: Δευτέρα αρχίζει η Υπογειοποίηση (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας έδωσε την είδηση διαδικτυακά μέσω σχολίου

Όπως είχαμε πει, η έγκριση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αφού “πέρασαν” από όλες τις αρμόδιες αρχές που προβλέπονταν (Υπουργεία, Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Δήμους,Αστυνομία-Τροχαία), ήταν το τελευταίο... βήμα για την έναρξη του μεγάλου έργου της Υπογειοποίησης, που συνδέεται άρρηκτα με την Αγιά Σοφιά. Ένα έργο, που θα κατασκευάσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ και το οποίο όπως γνωστοποίησε και ο Γιάννης Βούρος, ξεκινά τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έδωσε την είδηση διαδικτυακά μέσω σχολίου, γράφοντας συγκεκριμένα “Δευτέρα ραντεβού. Αρχίζει η Υπογειοποίηση”!

Εμείς απλά να θυμίσουμε εδώ, πως υπάρχουν ήδη προεργασίες σε Πατριάρχου Κωνσταντίνου – Φωκών, που αφορούν την Υπογειοποίηση, η ΑΕΚ μάλιστα ήδη από την πλευρά της έχει φροντίσει να κατασκευάσει τα έργα αντιστήριξης στο σημείο που θα συνορεύουν η Υπογειοποίηση με το κτίριο που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα δύο μουσεία του προσφυγικού ελληνισμού και της ομάδας και ουσιαστικά τα έργα υποδομής που θα στηρίζουν την Υπογειοποίηση ετοιμάζονται. Και από Δευτέρα πλέον, μπαίνουμε στο… ψητό με μετρήσεις, σκαψίματα και όλα όσα προβλέπονται από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Που είναι και εκείνη έτοιμη, έχοντας στήσει το δικό της στρατηγείο στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι από την ORIGINAL.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
blueplanet - 29/3/2020 19:05

Οι ικανοί άνθρωποι εργάζονται ακόμη και εν μέσω πανδημίας κορονοιού !!!! Να του πεις αυτού του ανθρώπου συγχαρητήρια ;;;;; Να του πεις μπράβο;;;; Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράζουν την ικανοποίηση μου!!!!!

Manos_AEK21 - 29/3/2020 17:26

Πίστευα ότι λόγο του κορονοϊου ότι θα κολλήσει θα παγώσει το έργο.. Τελικά όχι μόνο δεν θα παγώσει αλλά θα πηγαίνει τρένο... Μπράβο! Τίγρη! πάλι καλά που εσύ και γίνετε δουλειά..

TERISXRYSOS21 - 29/3/2020 12:56

Επιτελους να ξεπερασουμε και αυτο που σημβαινει να προλαβω να το δω εστω σε 1 αγωνα

original_mytilene - 29/3/2020 10:22

Ωραία!!οπότε αν όλα πάνε καλά και ξεκινήσουνουν τον Ιούλιο και τα εσωτερικά έργα, τότε Σεπτέμβριο του 21' θα εχει τελειώσει πρωτα ο θεος παντα.

panoshalkida21 - 29/3/2020 09:36

Ξεκινάει η τελική ευθεία!!! αδέρφια πιστέψτε το,φτάνουμε!!! Ολα αυτά έχουν ένα όνομα... Δημήτρης Μελισσανίδης!!!

garet - 28/3/2020 22:47

πάμε!! μόνο ΑΕΚ

an0nymous - 28/3/2020 22:12

καλή αρχή να έχουμε!

ΕΠΟΜΕΝΟ