0 ΣΧΟΛΙΑ

Γείτονες χειροκροτούν νοσηλεύτρια όταν πάει να φύγει για τη δουλειά της! (VIDEO)

Η νοσηλεύτρια δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της

Η 22χρονη Τέιλα Πόρτερ εργάζεται ως διασώστρια στο νοσοκομείο του Μπασινγκστόουκ και του Βόρειο Χαμσάιρ στην Βρετανία και ειδικά αυτήν την περίοδο είναι πάντα εκεί όταν κάποιος ασθενής την καλεί.

Οι γείτονές της αναγνωρίζοντας την σπουδαία προσφορά της και θέλησαν να την ευχαριστήσουν με έναν όμορφο τρόπο. Έτσι, βγαίνοντας η κοπέλα την Πέμπτη από το σπίτι της, για να πάει στη δουλειά της, οι γείτονές της στο Μπασινγκστόουκ την περίμεναν έξω από τα σπίτια τους και άρχισαν να την χειροκροτούν. Μάλιστα, άφησαν στο αμάξι της κέικ και τα σοκολατάκια «Cadbury's Miniature Heroes»!

Η μητέρα της, Άλι, είπε στην «Daily Mail»: «Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Νόμιζε πως ο κόσμος δεν είχε προσέξει με τι ασχολείται. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της. Δεν είχα ιδέα ότι θα έβγαιναν όλοι στο δρόμο. Μπορούσες να ακούσεις χειροκροτήματα κι από τον επόμενο δρόμο. Ήταν τόσο έντονο, που δεν μπορούσα να μιλήσω. Ένιωσα περηφάνια, Κάποια βράδια γυρνάει σπίρι και αρχίζει να κλαίει. Βλέπει πράγματα που κάποια μπορεί να είναι τρομακτικά. Αλλά βάζει ένα γενναίο πρόσωπο και βγαίνει εκεί έξω».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ