0 ΣΧΟΛΙΑ

Πρόεδρος Ιταλίας μπροστά στις κάμερες: Τζιοβάνι αφού δεν πάω στον κουρέα (VIDEO)

Το hashtag «Ε, Τζοβάνι» είχε ήδη γίνει trend στο Twitter

Ο πρόεδρος της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, προσέλκυσε χθες, Παρασκευή, εκδηλώσεις συμπάθειας από μέρους συμπατριωτών του, εξομολογούμενος ότι δεν είναι σε θέση να πάει στον κουρέα τελευταία, αφού όλα τα εμπορικά καταστήματα που δεν θεωρούνται ζωτικής σημασίας έκλεισαν, για να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση του κοροναϊού.

Ενώ ετοιμαζόταν να εκφωνήσει διάγγελμα μπροστά στις κάμερες, ο 78χρονος πρόεδρος, που χαίρει γενικού σεβασμού στην Ιταλία, έβηξε ελαφριά, καθάρισε τη φωνή του και ζήτησε συγγνώμη, ενώ μια φωνή εκτός πλάνου — του συμβούλου του Τζοβάνι Γκράσο — του υπεδείκνυε να φτιάξει μια τούφα μαλλιών που πέταγε.

Ο ασπρομάλλης αρχηγός του κράτους δοκίμασε, χωρίς πολλή σιγουριά, να ισιώσει τα μαλλιά του με το χέρι, πριν πει αμήχανα, με υποψία χαμόγελου, “Ε, Τζοβάνι, αφού δεν πάω πια στον κουρέα…”.

Αφού μαγνητοσκοπήθηκε το διάγγελμα, μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ, χωρίς όμως να έχει κοπεί στο μοντάζ η ανταλλαγή. Το Κυρηνάλιο ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, αλλά ήδη το hashtag “Ε, Τζοβάνι” είχε ήδη γίνει trend στο Twitter.

Πηγή: newsit.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ